Kies voor 12 Shades of Beige met de Nude Collection van Clinique

Wij zijn fan van de limited edition Nude Collection van Clinique: de vier nude nagellakjes en het oogschaduwpalet zijn een pak veelzijdiger dan je denkt. Ze brengen je moeiteloos van dag naar avond. 

Nude is niet saai

Nude is dé make-uptrend deze lente en daar speelt Clinique handig op in met zijn limited edition-collectie. Die bestaat uit een oogschaduwpalet met acht tinten (van wit tot diepbruin) en vier nude lakjes.

Het All About Shadow Neutral Territory 2-palet (€ 46,55) is een multitasker: gebruik de lichte kleurtjes voor een subtiele oogmake-up voor overdag. De donkere tinten zijn dan weer ideaal om een rokerige smokey te creëren. Pluspunt: de oogschaduw belooft lang te blijven zitten en belooft in één laag een vol, intens kleureffect.

Uit de vier nude A Different Nail Enamel for Sensitive Skins-lakjes (€ 16,55 per stuk) kies je die tint die perfect bij je huid past en op die manier optisch je nagels en vingers verlengt. Keuze uit Room Service (een witte tint), Peek a Boo I See You (een zachtroze), Pajama Party (een beige) en Chocolate on My Pillow (een zachtbruin). Bij onze huid matcht Peek a Boo I See You het best, maar we zijn ook fan van Chocolate on my Pillow, de bruine tint met heel zacht glittereffect, voor een subtiele, zacht gekleurde manicure. 

Vanaf februari kan je de make-up enkel bestellen op de Belgische webshop van Clinique. 

(FB)

Partner Content

Gesponsorde content