CC Cream van Chanel

Ook Chanel lanceert nu zijn versie van de CC Cream in ons land. (Logisch, wat ons betreft, als je oprichtster haar initialen met de crème deelt...)

Het gamma CC-creams in onze contreien breidt langzaam maar zeker uit: na L'Oréal, Clinique, Erborian en Dr. Brandt lanceert nu ook Chanel zijn versie van de nieuwe it-crème. Wij blij, want toen we er enkele maanden geleden navraag naar deden tijdens onze research voor het artikel over CC-crèmes, kregen we het antwoord van de persattaché dat de CC Cream van Chanel niet werd gelanceerd in Europa.
 
Maar kijk, ze duikt nu dan toch op. CC staat bij Chanel voor Complete Correction en de  crème belooft een glowy, egale teint. Ze gaat huidverouderingstekens tegen en corrigeert ze, hydrateert de huid dankzij hyaluronzuur, kalmeert de huid met korenbloemwater, beschermt tegen de zon met een SPF 30 en bevat minerale pigmenten die de teint corrigeren. (Eigenlijk dingen die een BB-crème ook doet.)
 
Wij testten de crème al en zijn tevreden: onze huid zag er gezond uit, voelde gehydrateerd aan en kleine roodheden werden verdoezeld. Een aanrader op dagen waarop je niet voor foundation wil gaan, maar toch iets van dekking wil. 
 
Info: CC Cream van Chanel, € 60, vanaf 15 augustus beschikbaar.  

Partner Content

Gesponsorde content