Welke zonnecrème past bij jouw vakantie?

Niets zo heerlijk dan op vakantie van de zon te genieten, maar we mogen natuurlijk nooit vergeten zonnecrème te gebruiken. Voor elk type vakantie koos Feeling een geschikte zonnecrème uit voor een optimale bescherming van je huid.

1. Zonnecrème voor tijdens je citytrip

Clinique

Een citytrip tijdens de zomermaanden is altijd een goed idee, want dan hangt er in de meeste steden een heerlijke zomerse sfeer. Maar ook wanneer je van de ene bezienswaardigheid naar de andere holt, is het belangrijk om je huid voldoende te beschermen. Met dat doel voor ogen ontwikkelde Clinique zijn City Block Sheer met SPF 25 voor het gezicht. Dit is een lichte zonnebescherming die zweten en een blinkende huid tegengaat, bovendien beschermt hij goed met een SPF 25. Perfect alleen te gebruiken of als onzichtbare primer onder je make-up.

2. Zonnebescherming voor de kids aan de Belgische kust

Bodysol kids

De Belgische kust blijft in de zomer een populaire vakantiebestemming voor gezinnen. Omdat het weer hier in België wel eens onvoorspelbaar kan zijn, is het belangrijk om goede zonneproducten voor kids mee te nemen. Bodysol ontwikkelde producten speciaal voor kinderen op vakantie zodat ze zorgeloos kunnen spelen aan het zwembad of op het strand. De producten bevatten geen parfums, kleurstoffen of parabenen wat de kans op allergische reacties verminderd. Met de 50+ producten uit het Kids-gamma, kan je kleintje (en jij) gerust genieten van de vakantie.

3. Veilig onder de Franse zon

Lancaster

Genieten als god in Frankrijk mag je deze zomer gerust letterlijk nemen, een romantische vakantie in het zuiden van Frankrijk kan dan ook niet mis lopen. Omdat de zon er best wel sterk kan zijn is een vrije hoge zonnefactor aangeraden. Hiervoor is de oil-free milky spray met spf 30  van Lancaster perfect. Met deze melkspray ben je in een mum van tijd volledig klaar om aan het zwembad te gaan liggen of erop uit te trekken te voet of met de fiets. De spray beschermt je optimaal tegen UVA en UVB stralen, trekt snel in en plakt niet.

4. Bescherm je huid tijdens een strandvakantie

Bergasol

Vele mensen kiezen in de zomer voor een echte strandvakantie, bestemmingen zoals Spanje, Kroatië en Griekenland zijn hiervoor natuurlijk perfect. Wanneer je de hele dag aan het zwembad vertoeft, is een goede zonnebescherming heel erg belangrijk. Bergasol ontwikkelde een nieuw productgamma speciaal voor de zonnekloppers onder ons. Dit gamma is een combinatie van een intens bruine kleur met een efficiënte bescherming. De producten bevatten allemaal een bruiningsactivator op basis van Tyrosine, een bestanddeel dat op natuurlijke wijze het bruiningsproces activeert. Hierdoor wordt je meteen mooi bruin en gaat je kleurtje ook langer mee. 

Partner Content

Gesponsorde content