Feeling verwent...

6 juni 2012

Verstuur naar een vriend
wuwei

In mei bezocht Feeling het gloednieuwe Wu Wei wellbeing-center. We brachten voor jullie niet alleen een reportage mee maar ook enkele fantastische promoties, die nog de hele zomer lang geldig zijn. Enkel en alleen voor onze lezeressen!

Arrangement 1: Kennismaking met Wu Wei (voor slechts €29 i.p.v. €48 p.p.)

We beginnen met een welkomstdrankje. Daarna geniet je de hele dag in het binnen- en buitenbad op 32°C, de hamam, 3 sauna's in verschillende sferen, de belevingsdouches en het Japans bad. Kom tot rust in de bamboetuin, op het zonneterras bij het zwembad, in de relaxruimte bij de houtvuren, of op het dakterras.

Inbegrepen: de hele dag toegang tot de spa (incl. parking, water), slippers en handdoeken + drankje.

 

Arrangement 2: Feeling-rituelen by Wu Wei (voor de actieprijs van €79 p.p.)

De monnikspij en het welkomstdrankje brengen je meteen in de sfeer. Je herbront in en rond het zwembad, in 1 van de 3 sauna's of in de hammam. De combinatie van relaxruimtes, het licht, groen en de houtvuren zorgen voor een optimale wellnessbeleving. Dompel je de hele dag onder in een uitgebreid waterritueel: een weldadige spa-voetverzorging, een ontspannende waterrelaxatie waarbij alle mentale en fysieke stress uit je lichaam vloeit. Kom tot rust op de tonen van de muziek en de aroma's in het warme bad. En geniet van het Wu Wei-theeritueel.

Inbegrepen: de hele dag toegang tot de spa (incl. parking, water), slippers en handdoeken + drankje, monnikspij-badjas, uitgebreid waterritueel met voetverzorging, waterrelaxatie (watsu, onderwatermuziek, aromabad) en theeritueel.

Praktische info
Waar? Wu Wei, Kongoweg 23, 8500 Kortrijk
Wanneer? Alle dagen tot 31 augustus 2012, zolang er plaats is 

Zo reserveer je:
Telefonisch op 056/29 01 00 of via www.wuwei.be/feeling.aspx
Graag duidelijk het arrangement vermelden dat je wenst te boeken. Wees er snel bij, want het aantal deelnemers is beperkt!

Reacties

»

ReageerLancome

Feeling & Lancôme

5 stappen voor een stevigere huid

Feeling ging enkele weken geleden op zoek naar 3 lezeressen om de skincare producten van Lancôme uit te testen. Ineke mocht de spits afbijten en ging samen met Lancôme experte Sarah Beloy op zoek naar een routine voor minder rimpels en meer glow
Ontdek de 5 stappen »
De websites van sanoma maken gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?   Info   Deze melding verbergen
Sluiten