Hoe leer je beter communiceren?

Neuro-Linguïstisch Programmeren (NLP) bestaat uit een verzameling technieken die je communicatie en zelfontwikkeling stimuleert. De vaardigheden die NLP aanbiedt, stellen je in staat bewuster in het leven te staan, beter met je emoties om te gaan, duidelijker te communiceren en beter met conflictsituaties om te gaan. 

Deze zomer biedt de School voor NLP een bijzondere kennismaking met een aantal technieken uit de NLP tijdens een 2-daagse cursus.

Onderwerpen die aan bod komen zijn o.a.:
– Het beter afstemmen op anderen:  je leert je afstemmen op hoe iemand denkt/voelt eerder dan wat iemand denkt/voelt.
– Het hanteren en sturen van emoties: Je leert een techniek om emoties op te roepen en te vervangen of te laten wegvloeien


Anderen gunstig stemmen en omgaan met conflicten: je leert een aantal technieken om constructiever met conflictsituaties om te leren gaan in je relaties, je gezin en je familie, op het werk, bij sociale contacten, enz.
Jezelf en anderen in kaart brengen: je leert jezelf en anderen op een andere manier te bekijken waardoor je jezelf ook beter leert sturen
Communiceren over ervaringen: je leert een manier om te spreken over ervaringen, om vragen te stellen en emoties rustig bespreekbaar te maken.



Voor meer info en inschrijvingen, kan je terecht op http://www.nlp.be/shop/index.php?sub=course&id=209

Partner Content

Gesponsorde content