In de kijker: Lacoste SS13

Mode 28 februari 2013

In de kijker: Lacoste SS13

De vrouwencollectie van Lacoste voor dit voorjaar wordt gekenmerkt door veel oranje, blauwe en zachte poedertinten. De ontwerpen zijn 'casual chic': ideaal voor liefhebbers van een sportieve en comfortable look, die tegelijkertijd ook zeer vrouwelijk en klassevol voor de dag willen komen. 

Ontdek de lente/zomercollectie van Lacoste »

Special: schoenen

Mode 27 februari 2013

Special: schoenen

Het is weer bijna tijd om die winterlaarzen op te bergen en in te ruilen voor ballerina's, stilleto's of sandalen. Deze zomer vind je schoenen in tal van frisse kleuren, met dikke hakken (hoera!), puntneuzen en 'metallic' invloeden. Nog op zoek naar jouw droompaar voor deze zomer? Wij selecteerden enkele elegante exemplaren voor jou.

(LVH)

Welke schoenen staan op jouw verlanglijstje? »

In de kijker: Fragile SS13

Mode 25 februari 2013

In de kijker: Fragile SS13

Zwangere vrouwen die houden van speelse en dromerige zwangerschapskledij, zullen ongetwijfeld hun gading vinden bij Fragile. Dit Belgische label zorgt ervoor dat je ook met een bol buikje je troeven kan uitspelen en creëerde voor deze lente een mooie zwangerschapscollectie met retro-invloeden.

Ontdek de lente/zomercollectie van Fragile »

Special: handtassen

Mode 21 februari 2013

Special: handtassen

Handtassen zijn zoals schoenen: je kan er nooit genoeg hebben en elke gelegenheid volstaat om je collectie uit te breiden. Van zachte poedertinten tot hevige neonkleuren, deze lente en zomer kan én mag alles. Feeling geeft je een overzicht van de mooiste exemplaren van het moment.

(LVH)

Welke handtas koop jij dit seizoen? »

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven, schrijf je dan in op onze wekelijkse nieuwsbrief.


 
De websites van sanoma maken gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?   Info   Deze melding verbergen
Sluiten