6 budget-toppers

Geef je garderobe een update en shop deze 6 trendstukken in de outlet store. Je kunt ze eindeloos combineren met wat er al in je kast hangt en niemand ziet dat je een fashionista met een beperkt budget bent.

De outletfavorieten van de Feeling-redactie

Om nooit meer los te laten

Budgettoppers

Favoriet van Feeling-hoofdredacteur An: "Ik moet eerlijk bekennen dat ik een clutch niet de meest praktische tas vind. Als ik dan toch overstag ga, dan wil ik er één die bijzonder is én ook bij alles past. Ik zal ook eerder voor zilver kiezen dan goud, dus deze bijzondere clutch met ponyhaar van MCM vind ik perfect voor een feestje."

Clutch (MCM, originele prijs € 1100, outletprijs € 770)

Azuurblauw aan je voeten

Budgettoppers

Favoriet van Feeling-moderedacteur Katrin: "Onder je gloedieuwe maxi-jurk van Missoni kun je toch moeilijk sneakers dragen? Deze azuurblauwe sandalen van Marc Cain passen trouwens onder elke jurk en de kleur zorgt voor een instant zomers gevoel, ook als het regent. Zelf koop ik vaak neutrale kleuren zoals grijs, wit en zwart. Praktisch, maar wel een beetje saai. Felgekleurde sandalen zorgen meteen voor een vrolijk accent." 

Sandalen (Marc Cain, originele prijs € 399, outletprijs € 239)

 

 

 

Tassengek

Budgettoppers

Favoriet van Feeling-modejournalist Elspeth: "Als er iets is waar je nooit genoeg van kunt hebben dan is het een mooie designertas. Investeer alvast in dit exemplaar van Furla, want dankzij het glossy uiterlijk, kan de tas zo mee op vakantie of naar het strand. Ik ben zelf verzot op mooie designertassen, dus als ze dan ook nog in frisse kleurtjes als deze komen, ben ik helemaal verkocht."

Tas (Furla, originele prijs € 180, outletprijs € 117)

Blingbling

Budgettoppers

Favoriet van Feeling-modejournalist Marie: "Statement juwelen zijn er om een statement te maken. En met deze prachtige ring van Swarovski kun je de bal onmogelijk misslaan. De kleuren komen ook prachtig uit bij je zonnekleurtje. En wat mij betreft, is er qua helderheid en kleuren niets wat de magie van een Swarovski-juweel kan overtreffen."

Ring (Swarovski, originele prijs € 165, outletprijs € 49)

Oorverblindend

Budgettoppers

Favoriet van Feeling-stylist Ellen: "Het enige nadeel aan deze oorbellen van Salvatore Ferragamo? Dat je er meteen een prachtig juwelenkistje bij wilt aanschaffen, want bijna niets is goed genoeg om deze beauty's veilig in op te bergen."

Oorbellen (Salvatore Ferragamo, originele prijs € 278,60, outletprijs € 199)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Coole print

Budgettoppers

Favoriet van Feeling-stylist Martine: "Die ene broek die nog ontbrak in je garderobe? Die heb je nu gevonden bij Escada. Een coole print en een flatterend model zijn het enige wat je nodig hebt om zo van je werk naar een bbq te vertrekken. Draag hem met een donkerblauwe blazer voor een instant chique resultaat."

Broek (Escada, originele prijs € 260, outletprijs € 179)

Partner Content

Gesponsorde content