Dé shoptip: Shopzondag Antwerpen

Vanaf 7 september gooien heel wat winkels in Antwerpen telkens op de eerste zondag van de maand om 13u hun deuren open. Van de winkels op de Meir tot bijzondere  designeradresjes: nu liggen de nieuwe collecties heel het weekend binnen jouw én ons handbereik.

Zondag Shopdag Antwerpen, Eerste zondag van de maand, Vanaf 7/9 om 13u

Win € 500 shopbudget

Laat je creditcard nog even waar ze zit, want ter ere van deze zondagsopening kun je een shopbudget van € 500 winnen. Dat kun je naar hartenlust spenderen in elk van de deelnemende winkels. Waag je kans en surf naar www.feeling.be/stadantwerpen

Ontdek onze zondagse shoproute in Antwerpen

Design voor dromers

Donum is een een absolute aanrader als je houdt van exclusieve designmeubelen, maar je vindt er ook je gading tussen heerlijke parfums en geurkaarsen van Diptique en Aqua di Parma. Nog tot eind september in Hopland, vanaf 11 oktober openen de deuren van het nieuwe pand op de Frankrijklei 64-70.

Donum, Hopland 47/Frankrijklei 64-70, 2000 Antwerpen

Pracht & praal

Shopping Stadsfeestzaal is niet alleen een plezier voor het oog. Ook hier gooien alle winkels de deuren elke eerste zondag van de maand open. Wij houden vooral de IMS Bookstore, COS enTommy Hilfiger Tailored in de gaten. Shoppen voor de hele familie doe je hier.

Shopping Stadsfeestzaal, Meir 78, 2000 Antwerpen

Trenchcoat-verleiding

Als je nog twijfelt of een trenchcoat van Burberry de investering wel waard is, dan kun je je voorgoed laten overtuigen in deze prachtige boetiek. En terwijl je er toch bent, pas dan ook de prachtige winterlaarsjes uit de nieuwe collectie.

Burberry, Schuttershofstraat 29, 2000 Antwerpen

Italiaans prijsbeestje

Liu Jo is het perfecte alternatief voor wie dol is op Italiaanse luxe, maar schrikt bij prijskaartjes à la Prada en Gucci. De winterjassen, parka's en tassen zijn dit seizoen een must-have, dus ga zeker langs in de oogverblindende winkel in de Schuttershofstraat.

Liu Jo, Schuttershofstraat 5, 2000 Antwerpen

Familiezaken

Must-visit: de onlangs geopende family store van Terre Bleue in de Korte Gasthuisstraat. Het merk vestigt zich met zijn leuke klassiekers tussen buren als &Other Stories en Patrizia Pepe, dus je weet meteen waar je moet zijn.

Terre Bleue, Korte Gasthuisstraat  27, 2000 Antwerpen

Shoebidoe

Ken je schoenenpaleis Monar al? Binnenkort komt er nog een vijfde winkel bij – in de Everdijstraat 35 – waar ook kleding van onder andere Maison Martin Margiela en A.F.Vandevorst zal worden verkocht. Op zondag kun je je favoriete paar schoenen gaan passen in de Lombardenvest.

Monar, Lombardenvest 61-63, 2000 Antwerpen

Stijlvolle nieuwkomer

Annelies Braeckman opende deze zomer haar eerste flagship store waar ze haar collectie Frankly aan de vrouw brengt. De ontwerpen zijn tijdloos en toch trendy. Echt iets voor jou om eens binnen te wandelen en rustig rond te kijken.

Frankly, Aalmoezenierstraat 4, 2000 Antwerpen

Duits Design

Even ter info: Dorothee Schumacher wordt ook wel eens de Duitse Isabel Marant genoemd, dus wat een feest toen begin dit jaar het nieuws bekend raakte dat ze haar eerste winkel op Belgische bodem zou openen. Mooi, mooier, mooist!

Dorothee Schumacher, Nationalestraat 24, 2000 Antwerpen

Partner Content

Gesponsorde content