Wim Ballieu start eigen foodshop Balls & Glory

11 mei 2012

Verstuur naar een vriend
balls_glory

Wim Ballieu, de kok van het VT4-programma 'Goe Gebakken', start met een eigen foodshop: Balls & Glory. Drie dagen per week zul je er de Vlaamse gehaktbal in al zijn variaties kunnen ontdekken. Momenteel is Balls & Glory nog een pop-upshop. De winkel is gelegen in Gent. Begin september verhuist de pop-upshop naar een vaste locatie. 

Balls & Glory werd bedacht door Wim Ballieu. In de shop kan je alleen Vlaamse gehaktballen krijgen. Geen traditionele gehaktballen, maar gehaktballen met een moderne twist. De gehaktballen zijn altijd gevuld met een liquide vulling en ze hebben een merkwaardige vorm die hen de naam 'zoute cupcakes' opleverde.

Bij Balls & Glory kan je je bestelling meenemen, maar je kunt de lekkere gehaktballetjes ook ter plaatse opeten. Er zullen 's avonds ook regelmatig workshops georganiseerd worden zodat de liefhebbers van de gevulde gehaktballen deze lekkernijen ook thuis kunnen klaarmaken.

Voordat Wim Ballieu met zijn shop begon, heeft hij enkele testsessies georganiseerd met de bedoeling om iedereen kennis te laten maken met het foodconcept. Hiervoor vroeg hij werkelijk iedereen. Studenten, recensenten, medewerkers van omliggende bedrijven, ... Noem maar op. De reacties waren allemaal zeer lovend. Nieuwsgierig? Ga naar Gent en proef zelf van de gehaktballetjes van Balls & Glory.

Info:

Sint-Jacobsnieuwstraat 103, 9000 Gent

Open op maandag, woensdag en vrijdag van 10u tot 15u.

De pop-upshop in Gent sluit de deuren op 1 september. Daarna verhuist de winkel naar een vaste locatie. Waar die winkel komt, is nog niet bekend.

Meer informatie: www.ballsnglory.be

Fotospecial: Balls & Glory

 

Wim Ballieu

Wim Ballieu

Reacties

»

Reageer



TAGS

De websites van sanoma maken gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?   Info   Deze melding verbergen