De ultieme verfrissing: Infused water

Op warme dagen drink je best 2 liter water per dag, maar gewoon water kan al eens gaan vervelen. Om je water interessanter te maken en een lekker (gezond!) smaakje te geven kan je je eigen infused water maken door er fruit aan toe te voegen. Wij zetten enkele lekkere combinaties op een rijtje.

Hoe maak je infused water?

  • Doe gekoeld water in een fles met een grote opening
  • Was je fruit goed, snij het in grote stukken en voeg het bij je water
  • Fruit met veel sap (zoals citroen en limoen) kan je ook uitpersen en het sap aan je water toevoegen
  • Laat je water lang genoeg infuseren in de koelkast (minstens 30 minuten) voor een lekker smaakje
  • Is je fles leeg? Vergeet dan zeker je stukjes fruit niet op te eten

Deze combinaties werken altijd:

  • Citroen en gember
  • Aardbei en munt
  • Appel en aardbei
  • Sinaasappel en kiwi
  • Framboos en munt
  • Limoen en bosbessen
  • Citroen en komkommer
  • Aardbei en basilcum
  • Watermeloen en kiwi
  • Appelsien, citroen en limoen

Meer lezen over food en drinks:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

Gesponsorde content