Beauty guru van zestig verovert YouTube

Ze is zestig jaar, moeder van twee en grootmoeder van zeven. Alleen ziet ze er niet uit als een typische grootmoeder. Melissa is een Amerikaanse beautyvlogster en tussen de familiediners door post ze haar beautygeheimen op YouTube.

Terwijl de meeste 60-plussers het verschil tussen Twitter en Facebook nog niet kennen, heeft beautyvlogster Melissa al 180 filmpjes en 12 000 abonnees op haar YouTubekanaal. Ze vlogt over haar dressing, haar laatste aankopen en laat haar make-up doen door haar echtgenoot, maar het meest interessant zijn de filmpjes over haar dagelijkse beautyroutine want zo’n gave en jonge huid willen wij ook!

Haar geheim

In tegenstelling tot wat menig schoonheidsspecialist voorschrijft zweert Melissa bij een beautyritueel zonder hydratatie. Ze geeft de voorkeur aan het gebruik van Retinol of vitamine A. Vitamine A is van belang voor de opbouw van de haarvaten en voor de gezondheid van alle cellen. Het bevordert de celdeling en maakt de huid gladder. Dit product is dus hét geheim van Melissa voor een jonge en stralende huid. Als we haar vragen of ze ooit botox heeft gebruikt, schudt ze van neen. Ook Melissa’s haarverzoringsfilmpjes zijn een must-see!

Ben je op zoek naar nog andere 60+ stijliconen? Lees het verhaal van Linda Rodin.

Fotospecial: beautycrème op basis van vitamine A

Partner Content

Gesponsorde content