Met deze truc kan een ei pocheren niet mislukken

De inhoud op deze pagina wordt momenteel geblokkeerd om jouw cookie-keuzes te respecteren. Klik hier om jouw cookie-voorkeuren aan te passen en de inhoud te bekijken.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."

Een perfect gepocheerd eitje maken is een kunst. Of toch niet? Met deze truc wordt het alvast een héél wat eenvoudiger om je ei perfect te pocheren.

De inhoud op deze pagina wordt momenteel geblokkeerd om jouw cookie-keuzes te respecteren. Klik hier om jouw cookie-voorkeuren aan te passen en de inhoud te bekijken.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."

Wat heb je nodig om een ei te pocheren?

  • een ei
  • een stukje vershoudfolie
  • peper en zout
  • olijfolie
  • een klein kommetje

Het perfect gepocheerd ei in 1, 2, 3...

Doe wat olie op de vershoudfolie en leg deze daarna in je kommetje, voeg hier je ei en wat peper en zout aan toe. Knoop de folie dicht en leg het zakje ongeveer 3 minuten in kokend water. Knip het zakje open et voilà: het perfect gepocheerd eitje is klaar. Smakelijk!

Wist je trouwens dat een zachtgekookt ei gezonder is dan een hardgekookt ei? Ontdek hier waarom.

 

Lees ook:

Daarom is een appel niet het beste tussendoortje

Na zoveel kilo ziet je omgeving dat je bent afgevallen

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

Gesponsorde content