Op culinair weekend met njam!

Lekker eten op reis... De Njam!-chefs signaleren de beste restaurants van Europa. Bovendien kun je 12 exclusieve Njam!-culitrips boeken vanaf  € 139 per persoon voor 3 nachten, i.s.m Thomas Cook. Maar ook voor wie hier blijft is er genoeg te proeven en te koken. 

Peter Goossens bereidt een lentelunch met asperges en oosterscheldekreeft, Johan Segers gaat aan de slag met lamsvlees, en Roger van Damme bereidt originele eiergerechten voor uw paasbrunch. Njam! is het culinaire magazine voor iedereen met een passie voor koken en lekker eten. Met veel recepten van Vlaamse topchefs, verfijnd en toch toegankelijk voor iedereen. De gelijknamige digitale tv-zender Njam! en Feeling sloegen de handen in elkaar om het allerbeste op gastronomisch vlak voor u te selecteren. De zesde Njam! ligt nu in de winkel en vindt u ook in pakket met het aprilnummer van Feeling voor maar € 8,95.

Partner Content

Gesponsorde content