7 nagelnieuwe winkeladresjes

Uitgekeken op je garderobe én op je vaste winkelroute? Tijd voor verandering: ontdek onze selectie gloednieuwe, pas geverfde shops – en verfris in één moeite door je hele kleerkast.

Virtual Reality

Guess

Guess opende zopas in Antwerpen z’n allereerste ‘digital boutique’. Een flagshipstore waar je, dankzij de touchscreens, kunt browsen tussen de verschillende collecties én alles digitaal kunt passen. Wég frustraties over onflatterend paskamerlicht: dit is de toekomst van het shoppen.

Guess Jeans Store, Leysstraat 20-26, 2000 Antwerpen

Belgisch en beeldig

Bellerose

Gefeliciteerd Bellerose, met de prachtige nieuwe winkel in Gent en de tijdloze ontwerpen met een vintage knipoog. Op naar de Kortedagsteeg!

Bellerose, Kortedagsteeg 40, 9000 Gent

Limburg Boven

COS

Hasseltse fashionista’s: er komt – eindelijk – een COS jullie kant op. Treinticket of benzine uitgespaard = budget voor een extra tas.

Cos, Kapelstraat 25, 3500 Hasselt

In de plooi

Issey Miyake

De man die de modewereld in de jaren 70 liet kennismaken met Japanse origamivormen, opende net zijn eerste boetiek op Antwerpse bodem. Zeker de moeite voor trouwe fans, maar ook voor wie nog niet vertrouwd is met de Issey Miyake-collecties...

Issey Miyake, Eiermarkt 13-17, 2000 Antwerpen

Grafische mode

Christian Wijnants

De mooiste winterlook spotten we bij de eerste Christian Wijnants-shop ter wereld (in Antwerpen, uiteraard). Het prachtige interieur van de hand van Zweeds architect Andreas Bozarth Fornell draagt alleen maar bij aan de wow-factor.

Christian Wijnants, Steenhouwersvest 36, 2000 Antwerpen

Unieke basics

Uniqlo

De 5 basics die je nu in je kast moet hebben shop je voortaan op de Antwerpse Meir, bij Uniqlo. De Japanse keten staat bekend om z’n betaalbaar minimalisme in prachtige materialen.

  1. De grijze cardigan: Omdat élke basic die eruitziet alsof hij net uit de garderobe van je vriend is gevallen een goed idee is, dit seizoen.
  2. Het ruitenhemd 2.0: Lees: een geruite júrk – zelfs leuk op jeans.
  3. Het strepenjurkje: Enkellaarsjes erbij en klaar.
  4. De nieuwe korte lange broek: Iedereen aan de capri!
  5. De cape: Die eigenlijk al in je kast moet hangen!

Shoe heaven

Hogan

Voor sneakers, überchique pumps en alles ertussenin is er één adres: Hogan.

Hogan, Schuttershofstraat 4, 2000 Antwerpen

 

Lees ook:

Partner Content

Gesponsorde content