Zo draag je sportkledij als alledaagse fashion

Shoppen in de sportafdeling en de aanwinsten gebruiken voor je alledaagse look? We hebben het over één van de grootste actuele trends. Wij geven je hier al enkele ideeën zodat je vandaag al met je sportkledij stijlvol de stad in kan.

1. De trainingsvest met rits

Hier kan je niet omheen: haast in elke dressing hangt er wel een comfy sportvest. Probeer het eens te combineren met je lievelingsbroek of met een simpele jeans. Een sobere of juist een chique jas kunnen hier ook erg goed bij staan.

Ook eens testen: de versies met bloemetjes, stippen, ...

2. De beha

Oorspronkelijk ontworpen voor fitness, worden sportbeha's nu door fashionistas gebruikt onder een trui met uitgesneden hals, wat voor een extra twist zorgt. Deze look is alvast ideaal voor de komende zomer, waar truitjes met open rug een trend zullen zijn. Ook hier kan je experimenteren met kleuren, prints etc.

3. De legging

Wij houden alvast van de geprinte modellen waarmee we traditionele panties afwisselen. Draag je legging met een XXL trui of jurk voor een nonchalante uitstraling. Je kan de look eventueel afwerken met pumps of met een luxeuze handtas. Klasse gegarandeerd!

4. De sneaker

Dit item mag absoluut niet ontbreken in jouw fancy garderobe: een paar leuke sneakers. Ga voor een soepel model met subtiele afwerking of hippe print. Combineer ze met een oversized jurk of een zijden blouse.

Tip: probeer hier andere sportkledij te vermijden voor een alledaagse look.

5. Het T-shirt

Lijkt simpel op het eerste gezicht, maar een tof, sportief t-shirt kan elke look enorm cool doen uitdraaien. But again, correct combineren is het sleutelwoord. Als je voor een opvallende kleur of print gaat, zorg dan dat de andere items rustiger ogen. Zo trek je de aandacht naar je T-shirt en is je outfit in evenwicht.

6. De armband met verbinding

Toen de eerste modellen uitkwamen, leek er niet veel interesse in zo een 'gadget aan je arm'. Ondertussen is dit item erg succesvol en lopen er steeds meer mensen rond met deze multifunctionele armband.

Tip: Combineer deze gadget met een of meerdere gouden of zilveren armbanden voor een trendy mix&match.

Zoek je nog tips voor een sportievere levensstijl? Lees dan ons stappenplan voor een sportief leven en onze tips om sporten vol te houden.

Fotospecial: sportkledij als alledaagse fashion

Partner Content

Gesponsorde content