10 beste looks: week 25 april

Inspiratie nodig voor de perfecte lente look? Wij verzamelden de beste looks van de afgelopen week. 

1. Alexa Chung

Alexa Chung

Dé Britse it-girl gaf een fancy feestje in het Roosevelt Hotel in L.A voor de lancering van haar app ‘Villoid’. Alexa’s dresscode: een hot pink slip dress met vurig rood kant. Een paar bad ass all stars als finishing touch, om die boudoir vibes te temperen.

2. Suki Waterhouse

Suki Waterhouse

Blond beauty, Suki Waterhouse steelde de show tijdens de launch van de Magnum ‘Dare to go Double’ campagne in Londen. Ze koos voor een schitterende gold gown met plooitjes. De torenhoge goude platforms en het bijhorend tasje maken de look compleet. Ready to go to the disco in deze Retro glamour look. Of om een double caramel magnum te eten natuurlijk. Shine, Suki!

3. Maxima

Maxima

Koningsdag 2016 werd dit jaar gevierd in Zwolle en Koningin Máxima ging voor het jaarlijkse volksfestijn gehuld in een fleurig ensemble van haar favoriete Belgische modehuis Natan. De gebloemde zijden midi-rok combineert ze met een roze vestje en leren handschoenen. The queen zweert bij florals for spring, een geslaagde klassieker.

4. Gisele Bundchen

Gisele

Gisele ging deze week voor een sexy leather look. De leren broek is een statement piece bij uitstek. Wauw, kunnen die benen nog langer? Een grijze basic pull maakt de outfit casual én chique tegelijkertijd. De Chanel bag mag natuurlijk niet ontbreken. Eenmaal deze outfit, aub!

5. Kim Kardashian

Kim Kardashian

Wie bodycon zegt, denkt zonder twijfel aan Kim K. Dat de befaamde reality ster maar al te graag pronkt met haar smalle taille en ronde derrière is oud nieuws. Deze week showt ze haar curves in cream. De beige bodycon ensemble zet haar vrouwelijke rondingen extra in de kijker. De kimono met bloemenprint draagt ze sierlijk over haar schouders.

6. Lily Aldridge

Lily Aldridge

Victoria Secret Angel, Lily Aldridge verscheen afgelopen week op het Save Venice Ball in New York in een prachtige Rocha’s jurk met fluwelen bloemen. Ze droeg een feestelijke flower crown in haar haren van Jennifer Behr en een paar gigantische goude oorbellen. Niks is too much, voor deze romantische, Venitiaanse look.

7. Chloe Sevigny

Chloe Sevigny

De Love & Friendship actrice rockt een all-black combo van leather & lace tijdens Chanel's tribeca film festival diner. Chloe is van kop tot teen in Chanel gekleed. What did you expect? Het enige wat deze stoere rock chick nog nodig heeft is vuurrode lippenstift.

8. Gigi Hadid

Gigi Hadid

Gigi Hadid koos deze week een all pink sporty ensemble. Wie denkt dat regenjacks niet cool kunnen zijn, moet dringend een voorbeeld nemen aan Gigi. Een paar witte sneakers, een oversized tas én een Dior zonnenbril maken de outfit compleet. Deze girly tomboy paradeerde deze week casual & fashionable door de straten van New York.

9. Karlie Kloss

Karlie Klos

Karlie Kloss bracht een ode aan Prince door een lange, paarse jurk van Victoria Beckham te dragen op de Time 100 Gala. Het It model channelt de slinky, sexy vibe van de 90’s. En wow, het purple rain resultaat is prachtig!

10. Rosie Huntington Whiteley

Rosie

 
Het bloedmooi topmodel rockt de “smokey black look” als geen ander. Ze wordt gespot in een cross-strap top gecombineerd met een matchy rok tijdens een chic diner in Hollywood. Doe ons maar alvast die Louboutin schoenen, please!
 
 

Lees ook: 

Zo combineer je de culotte

Partner Content

Gesponsorde content