Chanel tas

Mode

De bucket list van de modeVan een selfie met Oscar de la Renta of Anna Wintour tot een Birkin-handtas.  Als wij een modewens mochten doen, lieten we het felbegeerde Chanel tasje 2.55 in onze garderobe tevoorschijn komen. Ontdek wat vrouwen op hun bucket list van de mode hebben staan. 

Ontdek het verlanglijstje »
Gazelle - Adidas

Mode

De 4 mooiste sneakers

Elspethe Jenkins

Sneakers zijn terug van nooit weggeweest. Old school-modellen worden elk jaar in een nieuw jasje gestoken en er komen geregeld ook nieuwe (toekomstige) klassiekers bij. Ontdek de 4 it-sneakers die je zeker in je schoenenkast moet hebben.

Ontdek de mooiste sneakers »
T-shirt met quote

Mode

Quotes are the new black: dé trend voor de zomerOnmisbaar in je garderobe deze lente: een T-shirt of sweater mét humor en een positieve boodschap. Van een oproep voor de bescherming van de oceaan tot stoute statements zoals Ponies are for Pussies van het jonge Belgische merk AddMyBerry (van onze T-shirts). Aan jou de keus welke leus! 

Ontdek de trend »
Eva Daeleman

Mode

Upload jouw selfie en win!Heb je de Feeling tee-shirt van addmyberry kunnen bemachtigen? Maak dan nu een originele selfie in je Feeling tee, upload hem hier en maak kan op een fantastisch prijzenpakket. 

doe nu mee! »
De websites van sanoma maken gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?   Info   Deze melding verbergen
Sluiten