Communiekleding 2014 voor stijlvolle mama’s: 30 x zwart-wit

Een communiefeest gepland in het voorjaar? Uiteraard wil jij als mama ook stijlvol en elegant voor de dag komen. Hier alvast wat inspiratie voor een geschikte outfit, helemaal in lijn met dé modetrend van deze lente: ‘Black&White’.

Communiekleding: feestelijk zwart-wit

Black&white is een trend die we regelmatig zien terugkeren. Maar dat vinden wij niet erg! Je kunt kledingstukken eindeloos combineren, met of zonder grafische prints en er staat zo goed als geen ‘vervaldatum’ op je outfit. Bovendien kan een zwart-wit outfit er heel feestelijk uitzien in combinatie met de juiste accessoires. Ideaal dus voor wie deze lente een communiefeest op de agenda heeft staan.

Communiekleding: onze topfavorieten

De contrastkleuren zwart-wit gaan nooit vervelen. Kijk maar naar de pittige accessoires zoals de tas en schoenen van Edith&Ella. Ook Steve Madden mixt deze zomer stoer met sexy en dat vertaalde zich black boots met peep toes. Wat jurken betreft, vallen vooral de grafische prints van AmaniaMa, Pinko, Giovane en Caroline Bliss in de smaak. Tip voor slimme mama's: Kies het juiste ontwerp dat jouw figuur flateert en je niet breder doet lijken dan je eigenlijk bent. Sommige lijnen vestigen de aandacht immers meer op je heupen of borsten, terwijl je dat net niet wilt.  

Nog even je nagels afwerken volgens deze zwart, matte nail art trend en je bent klaar voor het feest!

Geen fan van zwart-wit?

Hou je toch van wat meer kleur? Dan is de Feeling by Van Hassels-collectie misschien wel iets voor jou!

Partner Content

Gesponsorde content