30 romantische trouwjurken

Op zoek naar de perfecte trouwjurk? De collectie van Rembo Styling is de laatste jaren heel sterk geëvolueerd en uitgebreid. Ze bestaat uit een kerncollectie jurken en drie capsulecollecties die telkens een ander type bruid aanspreken.

Trouwjurken: romantiek en vintage als leidraad

Liefde voor vintage en romantiek vormen de rode draad doorheen de vele trouwjurken van het label Rembo Styling die in alle verscheidenheid toch in harmonie zijn. Het is een heel uitgebreide collectie geworden dankzij de capsulecollecties van Amarildine, Manon en Ruth, ontwerpsters met elk hun eigen signatuur. Binnen die verscheidenheid is er toch een zekere eenheid. De vintage sfeer is de rode draad die nu eens heel subtiel en dan weer heel duidelijk tot uiting komt. Wie het liever vloeiend en uitgepuurd heeft, zal kiezen voor Amarildine. Manon Pascual is dan weer uitgesproken vintage door haar stoffengebruik, terwijl Ruth een jonge, frisse invulling aan het begrip vintage geeft.

Nieuw: 5 jurken van Manon Pascual

“L’amour est l’étoffe de la nature que l’imagination a brodée.” Deze zin van Voltaire vat de wereld van Manon Pascual perfect samen. Deze Franse ontwerpster van bruids- en feestjurken zweert bij luxueuze materialen zoals zijde en Franse kant die ze verwerkt tot poëtische, vederlichte jurken. Manon Pascual ontwierp voor Rembo Styling een kleine capsulecollectie met sprookjesachtige jurken. De stijl balanceert tussen rebels en traditioneel, tussen de prinsessenstijl en een nieuwe vorm van romantiek.

Partner Content

Gesponsorde content