jurk Vera Wang

Mode

Top 5 mooiste bruidsjurken

DS

Voor de mooiste dag van je leven, is de keuze van je bruidsjurk natuurlijk superbelangrijk. Om je alvast die stress te besparen, kiest het Feeling-team haar top 5 mooiste bruidsjurken.

Lees meer »
Collectie An Buermans

Mode

Ontdek de webshop van ontwerpster An Buermans

VA

Voor wie de Antwerpse ontwerpster An Buermans nog niet kent zal daar nu verandering in komen. Na haar capsulecollectie voor JBC heeft ze nu haar eigen label in de rekken hangen. Bovendien kan je haar collectie online vinden op de webshop 'Atelier Local'.

Lees meer »
Monar - Shoppen op zondag

Mode

Shoppen in Antwerpen op zondag?

KCL

Vorig jaar besloot het Antwerpse stadsbestuur dat de winkels in Antwerpen ook op zondag open zouden moeten zijn. En zo geschiedde. De schoenwinkels van Monar waren afgelopen zondag de eerste winkels die iedere eerste zondag van de maand de deuren open houdt.

Lees meer »
achter de schermen bij modeshow Supertrash

Mode

5 apps voor modeliefhebbers

DS

Iedereen heeft tegenwoordig een smartphone of kan geen vijf minuten zonder dat manusje-van-alles. Ook modeliefhebbers kunnen hun heil vinden in alles wat de app store en google play store te bieden heeft. Hier onze top 5 apps voor fashionistas .

Lees meer »
etalage Marc O'Polo

Mode

Marc O'Polo in zee met bloemist Thierry Boutemy

DS

Tijdens Art Brussel van 25 tot 27 April werkt kledingmerk Marc O'Polo samen met bloemist Thierry Boutemy. Thierry Boutemy heeft volledig de winkel in de Brusselse Louizalaan gevuld met de heerlijke geuren van bloemen. De installatie "A piece of  Art" zal drie dagen lang te bezichtigen zijn in de desbetreffende winkel.

Lees meer »
De websites van sanoma maken gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?   Info   Deze melding verbergen