Top 5 mooiste roadtrips

Cruisen met je auto, muziekje op, luidkeels meebrullen en genieten van het landschap zijn de keywords voor een roadtrip. Wij zochten voor jou de vijf leukste roadtrips!

Roadtrip 1: Route 66

Route 66 in Amerika is één van de bekendste roadtrips die bij vele op het verlanglijstje staat. De naam is te danken aan de historische autoweg in de VS die begon in Chicago en eindigde in Los Angeles. Intussen is er al een nieuw traject voorzien, maar nog steeds volgen veel toeristen het oude traject van Route 66. Wil je deze route ook al lang doen, dan kan je bij Connections een vlucht boeken, auto huren en hotel regelen vanaf €1799.

Roadtrip 2: Florida

rijd van de oost naar de westkust langs de Crystal River en de prachtige nationale parken. Florida is ideaal om met de auto te ontdekken en de verschillende regio's geven je een fijne afwisseling. Zo is de Zuidwestelijke kust ideaal voor een rustige strandvakantie terwijl Miami bekend staat voor de feestjes. Ontdek in twee weken wat Florida te bieden heeft, vanaf €1370 heb je bij Connections een vlucht, auto en hotel.

Roadtrip 3: Canada

In het uitgestrekte Canada vind je prachtige natuurgebieden waar beren zich wel eens durven schuil houden. Maak een roadtrip door de natuur, bezoek het stadje Québec of ontdek het landschap van de Rocky Mountains. Afhankelijk van je voorkeur om te bezoeken biedt Connections arrangementen aan vanaf €1515.

Roadtrip 4: Cuba

Cuba het zuiderse land bekend om zijn sigaren en salsa is ideaal om te ontdekken op roadtrip. Rij langs de historische gebouwen in de kleine dorpjes, ontdek de tabaksplantages, en zing en dans mee op het ritme van de salsa. Connections bied je een reis aan vanaf €1260.

Roadtrip 5: Corsica

Op het prachtige eiland Corsica kun je natuur en strand bezoeken. De pittoreske, mooie dorpjes wisselen af met bergen en prachtige stranden. Vanaf €795 heb je bij Connections een vlucht, auto en verblijf.

Partner Content

Gesponsorde content