Relaxen rond de Middellandse Zee

Vakantie is... lekker luieren aan het zwembad. En liefst niet zomaar een zwembad. Wij gingen op zoek naar coole pools met net dat tikkeltje meer: infinity pools en privézwembaden met een adembenemend uitzicht over de Middellandse Zee. Zeg nu zelf, zou jij niet even willen dobberen in een van deze pareltjes? 

1. Hotel San Antonio
Imerovigli, Santorini, Griekenland
Ingenesteld in de rotsen, ergens tussen Imerovigli en Oia, ligt het prachtige ‘Small Luxury Hotel of the World’ San Antonio. Zesentwintig ruime en luxueus ingerichte suites staan hier ter beschikking van de romantische reiziger op zoek naar rust. Het uitzicht vanaf de infinity pool en het panoramische buitenterras is hier op zijn minst gezegd adembenemend. Wie hier zijn stress niet kwijtraakt, vindt ongetwijfeld soelaas in de sfeervolle Spa Suite
 
2. Hotel Conrad Algarve
Almancil, Algarve, Portugal
Genieten van de Portugese zon midden in de ongerepte natuur van de meest exclusieve vakantiebestemming van de Algarve? Het kan in het vijfsterrenhotel Conrad Algarve, gelegen in Almancil, vlak bij het natuurpark Ria Formosa en de beroemde golfterreinen Vale do Lobo en Quinta do Lago. De meeste uren breng je wellicht door aan de heerlijk verwarmde infinity pool. Ook aan te raden is een bezoek aan het 1800 vierkante meter grote wellnesscentrum Conrad Spa.
 
3. THB Reserva del Higueron
Fuengirola, Costa del Sol, Spanje
Op 2 kilometer van het zandstrand van Fuengirola ligt het trendy luxehotel THB Reserva del Higueron. Hier logeer je in een van de 177 comfortabel ingerichte kamers met adembenemend uitzicht op de Middellandse Zee. Op de elfde verdieping van het hotel kun je op de Balinese bedden bij de rooftop infinity pool heerlijk relaxen in de zon. Voor nog meer ontspanning kun je terecht in de professioneel uitgeruste Nagomi Spa.
 
4. Hotel Royal Adam & Eve
Belek, Turkse Rivièra, Turkije
Het vijfsterrenhotel Royal Adam & Eve is een minimalistisch designhotel gelegen aan een privézandstrand op ca. 2 kilometer van het gezellige centrum van Belek. Hier waan je je in het Aards Paradijs. In het niet minder dan 5500 vierkante meter grote Eden Spa met o.m. binnenzwembad, traditionele hamam, sauna’s en massagesalons word je van top tot teen verwend. Van de zon genieten doe je bij voorkeur aan de ellelange ‘main pool’, nota bene het langste hotelzwembad ter wereld
 
5. Hotel St. Nicolas Bay Resort & Villas
Agios Nikolaos / Ierapetra, Kreta, Griekenland
St. Nicolas Bay Resort & Villas is een charmant vijfsterrenresort met 107 kamers, juniorsuites, suites en familiesuites. Het hotel ligt direct aan een privé zand-/kiezelstrand op ca. 1,5 kilometer van het centrum van Agios Nikolaos. Hier geniet je in alle rust van de Griekse zon, ofwel aan een van de vier zwembaden, ofwel aan je eigen privézwembad. Wil je je eens lekker laten verwennen, dan kun je voor massages en andere behandelingen terecht in het luxe spa- en wellnesscentrum Poseidon.
 
Je kan al deze hotels hier bekijken en alvast een reservatie maken. 

Partner Content

Gesponsorde content