Driemaal romantisch overnachten in Brugge

Zin om na de eindejaarsdrukte terug wat quality time in te plannen of ben je nu al stiekem aan het bedenken waarmee je je liefste in februari wil verrassen? Wat dacht je van een weekendje weg in 1 van de meest charmante steden van ons land? 

1. Oud Huis De Peellaert

Stap je Oud Huis De Peellaert binnen, dan voel je je op slag een aristocraat uit de 19de eeuw, met alle luxe en comfort. De rust en het gastvrije onthaal vormen de perfecte biotoop voor een romantisch verblijf in Brugge. Oud Huis de Peellaert beschikt ook over een schitterende wellnessruimte in de authentieke kelders. De glimlach van de zaakvoerders doet élke gast zich thuis voelen. Leuk om weten is dat dit charmehotel dankzij die uitmuntende service met stijl en elegantie in 2008 de titel kreeg van beste hotel van Brugge op het vlak van klantvriendelijkheid. Kortom: Oud Huis de Peellaert is de perfecte uitvalsbasis om UNESCO werelderfgoedstad Brugge te ontdekken!

2. Hotel Aragon

Hotel Aragon is hét hotel in hartje Brugge voor een romantisch weekend of een verblijf met het gezin.Dit viersterrenhotel garandeert een uniek thuisgevoel en is de perfecte uitvalsbasis om deze historische stad te ontdekken. Je logeert op een unieke locatie in het centrum van Brugge. Hotel Aragon ligt op amper 200 meter van de Grote Markt en het Beursgebouw, en op 400 meter van het Stadhuis en de Burg. Hier beleef je gegarandeerd een weekend om nooit te vergeten.

De unieke ligging van is één van de grootste troeven, maar ook de uitstekende bediening in dit charmante viersterrenhotel valt zeker in de smaak. Hotel Aragon serveert je een heerlijk ontbijt in één van de twee gezellige ontbijtzalen. Voor een drankje ben je welkom in de charmante bar, en in één van de rustige salonhoekjes kan je genieten van een uitgebreid assortiment dranken. Alle kamers beschikken over luxueuze en comfortabele bedden. In de ruime badkamer kan je gebruikmaken van het ligbad en de regendouche, en de badproducten van l’Occitane.

3. Grand Hotel Casselbergh 

Het Grand Hotel Casselbergh verenigt rijke historie met moderne luxe. Dankzij de unieke toplocatie in het historische centrum van Brugge heeft dit prachtige viersterrenhotel alles in huis om jou een bijzonder verblijf in deze Werelderfgoedstad te garanderen. Het interieur ademt de authentieke charme van het 18de-eeuwse Brugge uit gecombineerd met alle modern comfort om jouw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. De rijkelijk ingerichte kamers zijn telkens voorzien van een ruime badkamer met ligbad, regendouche en l’Occitane badproducten.

Partner Content

Gesponsorde content