Wool Week trakteert

Van 22 tot 30 oktober is Antwerpen in de ban van wol tijdens de Wool Week, met een expo over wol en heuse wolroute ‘Tour de Wool’ vol top winkels.

De expo, die werd samengesteld door curator en modejournaliste Veerle Windels, bevat stuks van verschillende gerenommeerde Belgische ontwerpers zoals Ann Demeulemeester, Tim Van Steenbergen en Walter Van Beirendonck. De unieke stuks die allemaal vervaardigd zijn uit wol, zijn deze week te bezichtigen in de WM gallery. Daarnaast is er ook een ‘Tour de Wool’ van designershops en multimerkzaken waarin wol een bijzondere plek krijgt.

De Wook Week in Antwerpen is een initiatief dat aansluit bij de Campaign For Wool, waarmee wolorganisaties zich wereldwijd verenigen om op te komen voor de schapenhouders en het gebruik van wol in de textielindustrie te stimuleren.

Meer info: WM Gallery – Wolstraat 45, 2000 Antwerpen | http://www.campaignforwool.org/

Wedstrijd

AEG

In het kader van deze Wool Week mag Feeling 2 AEG ProTex Plus droogkasten met AbsoluteCare-systeem (met een waarde van € 1.199,99) weggeven, waarmee je zelfs je meest delicate kledingstukken veilig kan drogen. Doe nu mee aan deze wedstrijd!

Partner Content

Gesponsorde content