Win: Bloomon mini-abonnement met bijpassende vaas

Bloemen zijn altijd goed, of je ze nu van je partner krijgt of ze jezelf cadeau doet. En hoe handig is het als je boeket ook nog eens wordt thuisbezorgd door Bloomon? feel.it mag vijf mini-abonnementen van de bloemendienst weggeven!

Stijlvol, vers en eenvoudig. Dat zijn de 3 pijlers van Nederlandse bloemenwebshop Bloomon, die vanaf nu ook in België actief is in de steden Antwerpen, Gent, Brussel en Mechelen. Elke week verrast bloemstylist Anton je weer met zijn creaties. De bloemen van Bloomon komen rechtstreeks van de kweker, worden handgebonden, schuin afgesneden en dezelfde dag nog bij je thuis geleverd. Ze zijn dus supervers en blijven lekker lang staan. Heb je het druk? Geen probleem, de bloemen worden in de avonduren geleverd. Je kunt zelfs aangeven bij welke buren je de bloemen wil laten leveren, mocht je niet thuis zijn.

Ben jij benieuwd naar al dat moois van Bloomon? Met het mini-abonnement krijg je een boeket van formaat M en een bijpassende vaas ter waarde van € 42,95 thuisbezorgd op de dag die jou het beste uitkomt. Lijkt het jou wel wat om verrast te worden met een mooi boeket? Vul dan het winformulier hieronder in en maak kans op één van de vijf mini-abonnementen!

Waag je kans

Partner Content

Gesponsorde content