Win een unieke sweater van Les Gens de Labas

De zomer komt eraan en dus ook de shortjes, open blousejes en sandalen. Maar vergeet een lekker warme, originele sweater niet in je zomergarderobe. Die komt vaker van pas dan je zou denken. Dankzij Les Gens de Labas schenken wij 10 sweaters weg t.w.v. € 75. Doe mee met onze wedstrijd en wie weet is deze hippe sweater binnenkort van jou.

Niet te missen, want: 

Het 100% Belgische bedrijf is bekend omwille van haar persoonlijke ontwerp- en drukatelier. Eigenaares, Hilde Prevost is styliste en fashion adviser bij Ann Demeulemeester. Samen met haar man ontwerpt ze alles zelf.
 
Les Gens de Labas brengt één doorlopende collectie uit per jaar. Dit doen ze in combinatie met een viertal gelimiteerde capsule collecties. Hiervoor laten ze zich inspireren door de actualiteit. Zo is hun shadows collectie gebasseerd op de Andy Warhol tentoonstelling die momenteel loopt in Parijs. Les Gens de Labas is dus een gezonde mix van mode en cultuur!

Leuk weetje:

Vanaf eind juni t.e.m. eind augustus opent Les Gens de Labas voor de tweede keer op rij een pop-up store in Oostduinkerke. Naast de t-shirts en sweaters vind je er een ruim aanbod van zelf ontworpen juwelen, handtassen en accessoires, met steeds een vleugje Bohemian Chic. Ook voor huisdecoratie kan je bij hen terecht.

Daarnaast start de pop-up voor het eerst met het concept 'breng een boek mee, neem een boek mee', een soort van ruilhandel in lectuur. Chillen doe je er op het buitenterras met een frisse limonade van het merk Fritz in de hand. 

Van 20 t.e.m. 22 juli organiseert Les Gens de Labas een zomerevent waar je kan genieten van fashion, muziek, een hapje en gin. Je vindt hen terug op de Albert 1 Laan 80 in Oostduinkerke. 

Neem hieronder deel aan de wedstrijd en maak kans op 1 van de 10 sweaters t.w.v. €75 ! Nog andere wedstrijden vind je op onze wedstrijdpagina.

Modeadvies nodig? Lees hier hoe je de culotte trendy combineert. Op een regenachtige dag vind je hier de 17 vrolijkste regenjassen. Bekijk zeker ook de 13 mooiste jasjes voor de lente. 

Partner Content

Gesponsorde content