Win een Mirthe tafel en stoelen van Tribù t.w.v. € 3.282

Wil je je vakantiedag in stijl doorbrengen? Dan is deze set ideaal als je het terras klaar wilt maken voor een heerlijke zomer. Maak dankzij Feeling Lucky kans om een unieke set van Tribù te winnen. 

Een meester in design 

Tribù is een wereldtop in het design van tuinmeubelen. Ben je een designliefhebber en hou je van een gezellige dag op je terras? Dan is deze set zeker iets voor jou. Tribù is een mix van puur, zuiver en tijdloos design maar toch speels en fris. Een ideale combinatie om de zomer goed te starten. Ontvang je vrienden en familie voor een exclusief diner aan je tafel en geniet van de discrete luxe. 

Bekijk zeker eens de verschillende collecties en meubels van Tribù om je terras een volledige boost te geven. 

Wat kan je winnen? 

De Mirthe Tafel is minimalistisch afgewerkt met enkele speelse elementen. De tafel creëert een mooie, zachte look door de afgeronde hoeken. Rond de tafel horen 4 vintage stoelen waarbij Tribù zich liet inspireren door de funky seventies. De poten van de tafel en stoelen zijn afgewerkt in teak. Hierdoor zal je terras een frisse look krijgen. 

Waag hieronder zeker je kans en wie weet ben jij onze gelukkige winnaar. Dan krijg je deze Mirthe tafel en vintage stoelen van Tribù t.w.v. €3.282. Meer informatie over deze set kan je op de website van Tribù terugvinden.

Wil je aan meer wedstrijden deelnemen? Bekijk dan wekelijks onze wedstrijdpagina of hou onze nieuwsbrief in de gaten. Veel succes! 

Partner Content

Gesponsorde content