Win een paar elegante pumps van Floris Van Bommel t.w.v. €199,90

Het is een feit. Een vrouw kan niet genoeg schoenen in haar kast hebben staan. Deze zomer is het seizoen om meer dan ooit te stralen. Is het voor een date, een avondje weg met vriendinnen en wil je elegante hakken? Dan heb je net genoeg aan die nieuwe en unieke pump van Floris Van Bommel.

Uniek en elegant

Floris Van Bommel is een schoenenfabrikant met behoorlijke reputatie in Europa. Met de nieuwe zomercollectie voldoet men aan alle verwachtingen. Het merk bewijst dat je met unieke kleuren, een elegante pump én een fijn motief een prachtig resultaat krijgt. Iets wat elke Feeling lezeres zeker kan appreciëren. Heb je nood aan nieuwe pumps én ben je op zoek naar 'eens iets anders'? Dan komt deze wedstrijd als geroepen. 

Nieuwsgierig naar de volledige zomer collectie 2016? Bekijk dan zeker de website van Floris Van Bommel

Wat kan je winnen? 

We schenken 3 paar pumps weg in 3 verschillende maten. Heb jij het geluk om met een maat 38, 39 of 40 rond te lopen? Dan kan jij deze pumps van Floris Van Bommel winnen t.w.v. € 199,90. De elegante, blauwe pumps zijn afgewerkt in calfhair met een animalprint. De schoen heeft een uniek enkelbandje, wat bovenaan wordt afgewerkt met een veter. Op de website kan je nog meer informatie over de pumps terugvinden. 

Kan je niet wachten om rond te lopen met deze prachtige schoenen, waag hieronder dan zeker je kans en neem deel aan de wedstrijd. 

Meer wedstrijden kan je wekelijks terugvinden op onze wedstrijdpagina. Blijf ook zeker op de hoogte van onze acties via de Feeling facebookpagina

Partner Content

Gesponsorde content