Henry van de Velde Labels gekend

Niet alleen zijn er dit najaar vele boeiende tentoonstellingen naar aanleiding van de 150 verjaardag van de geboorte van de veelzijdige architect en ontwerper, ook de jaarlijkse Henry van de Velde labels 2013 zijn uitgekozen.

Design Vlaanderen reikt elk jaar de Henry van de Velde Labels uit, het kwaliteitslabel van de Vlaamse Gemeenschap dat innovatieve en goed vormgegeven objecten en projecten die het afgelopen jaar op de markt gekomen zijn, beloont. De jury had dit jaar niet minder dan 132 inzendingen te keuren. 17 ervan mogen vanaf nu het prestigieuze label dragen. Laat je in deze fotospecial verleiden door het beste wat de Vlaamse vormgeving te bieden heeft. 
 
De Henry van de Velde Labels zullen toegekend worden tijdens dé designmanifestatie van het jaar, de exclusieve uitreiking van de Henry van de Velde Awards & Labels 2013 in zaal De Schelp van het Vlaams Parlement. Maar het grote publiek kan de ontwerpen zelf komen bewonderen tijdens de tentoonstelling Henry van de Velde Awards & Labels 2013. 
 
Praktische info: Henry van de Velde Awards & Labels 2013, 22/1/'14- 1/3/'14, De Loketten, IJzerenkruisstraat 99, Brussel.  Op de tentoonstelling ontdekt het publiek ook wie de Henry van de Velde Awards 2013 en de OVAM Ecodesign Award PRO 2013 gewonnen heeft.

Partner Content

Gesponsorde content