Home Acties 8 redenen waarom je nu de feel.it app moet downloaden

8 redenen waarom je nu de feel.it app moet downloaden

8 redenen waarom je nu de feel.it app moet downloaden

Ken jij onze nieuwe feel.it app al? Dé interactieve gids op tablet, met elke week de 10 must-do's op het vlak van mode, beauty, gastronomie, reizen en cultuur, geselecteerd door de Feeling-experten. Hier zijn 8 goede redenen om 'm nú te downloaden!

1.       Meteen van alles up-to-date

Je vertrouwde Feeling-experten filteren dé nieuwste fashion items, restaurants, citytrips, boeken en films die NU de moeite waard zijn. Elke week ben je op de hoogte van alles wat je leven mooier maakt.

2.       Wat een tijdwinst!

Alles wat je ziet en ontdekt, kun je meteen online shoppen, boeken en reserveren. Uit het gigantische aanbod selecteert Feeling alleen het beste (de 10 must do’s) voor die week.

3.       Mode: draag- en combineerbaar

De mode is superpraktisch en geschikt voor wat er te beleven valt die week. Je kunt je silhouet makkelijk samenstellen en meteen kopen online.

4.       Waarom je nu naar die stad of streek moet

Je vergeet nooit meer te gaan wandelen als de bloesems bloeien, of een hotel te boeken in Rijsel voor de antiekmarkt. Onze app herinnert je eraan en stelt je de leukste trips, reizen en hotel voor: stijlvol, smaakvol en meteen te boeken.

5.       Het gebruik van de app is supersimpel

Swipen van links naar rechts, tappen op de buttons, … het gebruik van de app wijst zichzelf uit. Bovendien kun je met de clipping-tool makkelijk beelden, tips en adresjes bewaren of delen.

6.       Het nieuwste restaurant in jouw buurt

Elke week komt elke provincie aan de beurt. En je kunt direct een tafeltje boeken. Verder zijn er snelle recepten en doenbare tips van superchefs.

7.       Dé must see films, expo’s, boeken & concerten

Onontdekte parels, die stellen wij aan je voor. Niet de massa-optredens en expo’s, maar de events waar je nog lang plezier van hebt. Met achtergrondinfo bij de kaskrakers en bestsellers van het moment.

8.       Exclusieve kortingen en voordelen

Dagje kuren voor de helft van de prijs? Glaasje champagne in dat nagelnieuwe restaurant? Eén mailtje naar de redactie, en wij regelen het voor jou.

Overtuigd? Zo download je de nieuwe feel.it app.