Nu een droomovernachting in een Marokkaans luxehotel er deze zomer niet meteen inzit, haal je die luxe-ervaring misschien best gewoon zelf in huis. Met de heerlijk zachte dekbedovertrek uit gewassen katoen van Mistral Home, gaat die wens alvast in vervulling. En je kan op beide oren slapen: het dekbedovertrek werd gemaakt uit 100% organisch katoen, dus met een kleine impact op mens en milieu. Ga je voor zachtroze met grijs of liever voor de egaal witte versie? Hoe het ook zij: je bed wordt sowieso een baken van comfort.

Slapen zonder zorgen

Een dekbedovertrek uit gewassen katoen is uitermate zacht en geeft je meteen een erg ontspannen gevoel. Bovendien is je fijn aanvoelende dekbedovertrek ook nog eens milieuvriendelijk, want hij is gemaakt van 100% natuurlijke en biologische katoen. Wat dat precies wil zeggen: dat de katoen die gebruikt werd voor de productie van de lakens zonder pesticiden of andere chemische stoffen vervaardigd werd. Daardoor blijft de impact ervan op mens en milieu dan ook uiterst beperkt. Goed voor een natuurlijke én een gewetensvolle nachtrust.

Zachte prijzen, voor een zachte nacht

Een zachte nachtrust, dat verdient ook een zacht prijsje. Dankzij Feeling én Mistral Home koop je de luxueuze dekbed-set in organisch katoen nu met een mooie korting aan. Shop hier snel jouw nieuwe dekbed-set!

mistral home lakens

*Deze actie is enkel geldig in België.