Ben jij fan van Feeling? En zou je het niet erg vinden als de postbode ons nieuwste nummer elke maand in je brievenbus kwam steken? Dan is een jaarabonnement echt iets voor jou!

Met onze nieuwe abo-actie lees je iedere maand een nieuwe Feeling en ontvang je vier keer per jaar Feeling City, een extra luxemagazine boordevol handige tips en stijlvolle adressen. Maar daar blijft het niet bij: neem je nu een abonnement op Feeling, dan krijg je er gratis een superhandige, compacte handsteamer bovenop.

Jouw geschenk voor een rimpelloos leven

Maak kennis met onze favoriete lifehack: deze compacte handstomer maakt kleren in no time kreukvrij, handig voor zowel thuis als onderweg. Steamen gaat niet alleen veel sneller dan strijken, een steamer neemt ook aanzienlijk minder plaats in dan een strijkijzer met plank. En danzij z’n aantrekkelijk design oogt dit exemplaar bovendien nog mooi ook. Je krijgt ’m nu helemaal gratis bij aankoop van een Feeling- abonnement. Byebye kreuken!

Klein maar dapper

Hoewel dit lichtgewicht amper 0,74 kg weegt, gooit hij toch een vermogen van 1.500 watt in de strijd. Ook handig: na 30 seconden opwarmen is hij al klaar voor gebruik. Bij de stomer krijg je ook nog een praktisch zakje, 2 borsteltjes en een bekertje om het reservoir van 85 ml te vullen.

Abonneer je snel!

Lees je graag Feeling en zie je zo’n praktische handstomer wel zitten? Betaal dan nu slechts € 66 voor 12 Feelings, 4 edities van Feeling City én deze stijlvolle handstomer. Waar wacht je nog op? Bestellen doe je hier.

De actie is geldig zolang de voorraad strekt.