Actie: 3 dagen Kopenhagen cool in een viersterrenhotel met exclusieve korting

Ontdek dankzij TUI en Feeling Gold Kopenhagen het mekka van design, architectuur en gastronomie: Kopenhagen telt maar liefst 17 sterrenrestaurants! Dit aanbod in een prachthotel moet je meteen verzilveren.

3 dagen in een viersterrenhotel met 2 personen voor € 259: mis het niet!

Overnachten in Hotel Copenhagen Island ****

Dit trendy hotel met panoramisch restaurant en bar met havenzicht is een parel van hedendaags Scandinavisch design en een architecturaal hoogstandje. Het ligt in de vroegere havenwijk Vesterbro, die in de loop der jaren is getransformeerd tot een hipsterparadijs met leuke bars en restaurants, alternatieve winkeltjes en een modern shoppingcenter, vlak naast het hotel. Hier word je meteen ondergedompeld in de Deense hygge, wat zoveel betekent als ‘gezellig genieten in een aangename sfeer‘.

Zoveel moois inbegrepen

– 2 nachten voor 2 personen in een 2-persoonskamer

– 2x uitgebreid ontbijtbuffet

– Gebruik van fitness met panoramisch zicht en sauna

Reserveer meteen

Surf naar TUI.be/nl/feeling. Geldig bij boeking in de periode 19/11/2019-31/12/2019 voor een verblijf van 2 nachten tussen 1/12/2019-30/4/2020. Geldig zolang de voorraad strekt. TUI behoudt zich het recht voor dit aanbod op elk moment in te trekken. De algemene en bijzondere reisvoorwaarden zijn van toepassing zoals vermeld in de prijzenbijlage van de brochure TUI Citytrips winter 2019/20 en op TUI.be.

Feeling + Feeling GOLD Kopenhagen

Iedereen die er al is geweest, komt er enthousiast van terug. Geen wonder, Kopenhagen is dan ook hét voorbeeld van een metropool op mensenmaat. In deze Gold-editie zie je waarom. Er zijn mooie fietsroutes, een exclusief interview met Mikael Colville-Andersen, stadsplanner en wereldberoemd urbanist, en zoals jullie van ons gewend zijn: de beste adresjes om te slapen, te eten en te shoppen in een van de mooiste hoofdsteden van Europa.

Feeling + Feeling GOLD Kopenhagen, nu in de winkel!

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

Gesponsorde content