Home Acties Actie: 30% korting op de webshop van VIP

Actie: 30% korting op de webshop van VIP

Actie: 30% korting op de webshop van VIP

Very Important Pixels, oftewel VIP, is een jong en hip merk in opmars. Hieronder kan je meer lezen over dit gloednieuwe merk en ontdek je hoe jij met korting een VIP-exemplaar kan scoren!

Wat is VIP?

Very Important Pixels is een gloednieuw en ultrahip merk dat iconische pixelfiguren verwerkt in fancy t-shirts en andere bovenstukken. Geïnspireerd door de videospelletjes uit de 80's, ontwierp Kristof Saelen deze unieke, handgemaakte pixeltrend.

Begonnen als ontwerper van een reeks visuele naamkaartjes, is Kristof Saelen ondertussen ervaren in originele pixelcreaties. Het grote succes bij onder andere modebloggers en chique boetieken, resultuurt in een nieuwe collectie waarop de beste figuren en celebrities van de laatste jaren afgebeeld staan. Op deze nét onthulde collectie krijg jij als Feeling-lezeres een korting van 30%.

Hoe wordt dit dan gemaakt?

Beeld VIP jongen en meisje

Of Kristof met een of andere software werkt? Nee hoor, not al all. Ieder figuurtje ontstaat op een wit (digitaal) blad en wordt blokje per blokje in mekaar gepuzzeld. Dit weliswaar digitale handwerk vraagt een oog voor detail en veel, héél veel geduld.

Korting voor Feeling-lezeressen

Feeling-lezeressen kunnen profiteren van 30% korting op de pas gelanceerde webshop van VIP. Gebruik hiervoor de kortingscode 'feelingvip' en shop till you drop met deze exclusieve korting!

Voorwaarden: 30% korting geldig vanaf 17 februari tot en met 22 maart 2016. Niet cumuleerbaar met andere acties of kortingen.

www.veryimportantpixels.com

 

Lees ook:

10 romantische designerjurken voor Valentijn

9 x lingerie voor een romantische nacht

Sporten in stijl: 13 x luxueuze fitnesskledij