Pre-registreer je nu voor ons Beauty Festival en krijg als eerste toegang tot de ticketverkoop

Jezelf een weekend onderdompelen in al wat beauty is? Dat kan tijdens ons terugkerend Flair x Feeling Beauty Festival op zaterdag 4 en zondag 5 november in Gent. Voor de die hard beautylovers: pre-registreer je nu zodat je zéker een plaatstje kan bemachtigen. Nodig, want vorig jaar vlogen de tickets de deur uit.

Een voorliefde voor beauty en welness? Laat je binnenkort in de watten leggen tijdens de derde editie van ons Beauty Festival. Stel je prangende beautyvragen aan onze experts, doe je tegoed aan hapjes en drankjes, ontvang tips, tricks én staaltjes van de beste beautylabels en geniet van beautybehandelingen on the spot. Op het einde van de dag wandel je naar huis met een goodiebag vol verassingen!

Pre-registreer je nu voor het Beauty Festival

PRE-REGISTREREN DOE JE HIER

Aangezien wij je er maar al te graag bij willen, krijg je de kans je reeds te pre-registreren. Zo krijg jij een uur eerder dan de rest de kans om je ticket te bemachtigen. Geen onnodige luxe, want de plaatsjes zijn beperkt én gegeerd. Afspraak in Gent?

PRE-REGISTREREN DOE JE HIER

Niet te vergeten: zet ook 20 september met stip in je agenda, want vanaf dan kan je je hier inschrijven voor het Beauty Festival.

Ontdek hier alles wat je moet weten over het Flair x Feeling Beauty Festival op 4 en 5 november.

Met dank aan:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

Gesponsorde content