Bookzine Burgers! Recept hotdog met chorizo

Morgen igt de nieuwe Feeling in de winkel samen met een lekker bookzine vol recepten. 53x variëren met burgers. Wij geven je alvast een voorsmaakje!

Recept: Hotdog met chorizo

 

hotdog

Ingrediënten

6 kleine stokbroodjes – 300 gr pikante chorizo – 150 gr Manchego (Spaanse schapenkaas) – 3 middelgrote uien – 1 el espelettepeper – 4 grote el (zelfgemaakte) mayonaise – 25 gr boter – 3 el olijfolie

 

 

Bereiding

Pel de uien en hak ze fijn. Laat ze 20 à 25 minuten zachtjes stoven in een pan met de boter en de olie, tot ze goudbruin en gesmolten zijn.
Haal het vel van de chorizo. Snijd hem in heel fijne plakjes Rasp de manchego.

Vermeng de mayonaise met de espelettepeper in een kom. Zet de oven aan op de grillstand. Snijd de stokbroodjes in tweeën zonder ze helemaal te openen. Verdeel de uien en de plakjes chorizo op de onderste helften. Strooi de manchego erover.
Leg de broodjes mooi plat op een bakplaat en zet ze enkele minuten onder de grill om te gratineren.
Haal de broodjes uit de oven en bestrijk de bovenste helften met de mayonaise. Sluit de hotdogs en dien meteen op.

Smaakpapillen geprikkeld?

Ontdek meer lekkers in het Bookzine Burgers!, vanaf 23 april in de winkel bij de Feeling voor de stuntprijs van €9,95 i.p.v. €15.

Deze reeks bestaat uit 3 bookzines. Houd de Feeling in de gaten en verzamel de hele reeks! Ontdek PLANCHA! voor de bbq of de plank in ons juli-nummer en PASTA! voor heerlijke lasagna, canneloni en tortellini in ons november-nummer.

Ben je Feeling-abonnee?

Bestel je exemplaar voor slechts €9,95 via www.abon.be/hamburgers. Je kunt dit kookboek ook apart in de winkel kopen vanaf juli 2014 voor €12,95.

Partner Content

Gesponsorde content