Home Acties Degustatie-workshop met topchef Viki Geunes en de topkoffie van Illy

Degustatie-workshop met topchef Viki Geunes en de topkoffie van Illy

Degustatie-workshop met topchef Viki Geunes en de topkoffie van Illy

Exclusief voor Feeling organiseert Viki Geunes, de gerenommeerde chef van 't Zilte, samen met Illy een workshop koffie & bonbons op de hoogste verdieping van het Mas in Antwerpen. Uniek en onvergetelijk. Schrijf je nu in!

Hoe inschrijven?

Deelname aan deze workshop kost 20 euro per persoon. Online inschrijven, doe je hier of bel naar 070 344 443 en bemachtig jou plek voor deze exclusieve workshop.

Waar & wanneer?

– Op 1 december 2014, van 14.00 u tot 16.15 u, in restaurant

't Zilte , op de 9de verdieping van het MAS, Hanzestedenplaats 5, 2000 Antwerpen, www.tzilte.be.Onder aan de lift wacht iemand de deelnemers op.

– Parkeren kan in Q-park, onder de Godefriduskaai, inrit via Zeevaartstraat 11, 2000 Antwerpen,www.q-park.be

Illy workshop

Op het programma

Welkom vanaf 14 u

14.15 u: verwelkoming door sterrenchef Viki Geunes & Alain Roose van Illy University of Coffee.

Start van het koffieparcours: insidertips voor de perfecte espresso. Wat maakt de Monoarabica van Illy zo uniek en onweerstaanbaar? Hoe moet je koffie degusteren, aan de hand van een smaakdiagram?

– Chef Viki Geunes legt uit waarom hij de unieke Illy koffie- en bonbonkaart creërde.

Degustatie van de heerlijke Illy Monoarabica koffie, met de bijbehorende chocolade bonbons 'Brazil','Guatemala' en 'Costa Rica'.

16 u: afscheid met goodie bag (t.w.v. € 35). In de Illy Mania kit zit een blikje van 250 g gemalen Illy koffie, een melkopklopper en mengglas van Bodum én een boekje voor warme en koude recepten op basis van espresso-koffie en melk.