Home Acties Deze maand bij Feeling: gratis citytripspecial + MyHotelCard (t.w.v. € 89.50)

Deze maand bij Feeling: gratis citytripspecial + MyHotelCard (t.w.v. € 89.50)

Deze maand bij Feeling: gratis citytripspecial + MyHotelCard (t.w.v. € 89.50)

Deze maand legt Feeling haar lezeressen extra in de watten. Naast onze eerst feeling-gastvrouw Rika Ponnet, vind je bij je Feeling een gratis citytripspecial boordevol must-visit adresjes en een gratis MyHotelCard (t.w.v. € 89.50), waarmee je een jaarlang voordelig kan logeren.

Gratis bij Feeling: MyHotelCard + Citytripspecial

MyHotelCard, een hotelkaart  t.w.v. € 89,50 waarmee je een jaar lang kunt logeren in luxehotels verspreid over Europa, tegen een vaste voordeelprijs (en met tot meer dan 50% korting in vergelijking met openbare boekingsites). 
Citytripsspecial: Brussel, Bilbao, Stockholm, of Venetië…15 stedentrips met de beste adresjes uit onze feel.it app. Voor fashionista's, foodies, designlovers en levensgenieters. 
 

Feeling-gastvrouw Rika Ponnet

Vlaanderens bekendste relatiebemiddelaar opent graag haar wereld voor jou en neemt je mee naar Canada, naar haar grote voorbeeld: Sue Johnson. Allebei zijn ze gebeten  door wat mensen bindt, en door wat mensen scheidt. Allebei delen ze een nuchterheid en bevlogenheid als het gaat om relaties.  Op zoek naar het geheim van de liefde. 
 

Instant slank-silhouetten & modepreview

Nee, geen wonderdieet voor het nieuwe jaar, maar veel leuker: wij kozen uit de nieuwste collecties de trendstukken voor elke probleemzone. Echt, het scheelt 5 kg! En we presenteren dé 9 trends die niet in je zomergarderobe mogen ontbreken: van de jumpsuit tot XL bloemen.
 

Detoxarrangementen met 30% korting

Na de feestdagen kunnen je lichaam en geest  best een ontgifting gebruiken. Wees in 2015 wat liever voor jezelf en boek een van deze arrangementen, door ons getest, én met feestelijke korting.
 

Hij de macht, zij de looks?

Hebben rijke, oude mannen een streepje voor bij jonge, knappe vrouwen? Recente studies leren dat het beeld van de oude bok en het groene blaadje
een mythe is. Waarom blijft het cliché dan zo hardnekkig?
 

Liefdesmenu van de chef

Michael Yates is dé nieuwe culinaire hotshot. Vanaf deze maand staat hij achter de pannen in Carcasse, het langverwachte restaurant van topslager Hendrik Dierendonck. Maar vandaag verleidt hij zijn vriendin Marijke met een homemade valentijnsmenu.
 
 

De nieuwe Feeling ligt in de winkel vanaf 21 januari.