Op vrijdag 27 augustus lanceert Pascale Naessens haar nieuwe boek: Ik eet zo graag. En jij kan daar bij zijn! Feeling nodigt enkele lezeressen uit om het boek samen met haar te ontdekken tijdens een uniek Feeling event bij Gazon in Gent.

Exclusief Feeling event: Pascale Naessens stelt je haar nieuwste boek ‘Ik eet zo graag’ voor

Pascale Naessens inspireert al meer dan tien jaar als geen ander met haar eenvoudige, aantrekkelijke recepten. En met haar boeken die steeds mooier worden, telkens anders zijn en toch herkenbaar blijven. Op 27 augustus trakteert ze enkele Feeling-lezeressen exclusief op een voorstelling van haar nieuwe boek: Ik eet zo graag. Om in levende lijve te benadrukken dat gezond eten buitengewoon lékker is. Gelukkig worden van heerlijke gerechten, daar gaat het over: er volop van proeven, je gasten ermee verrassen, ze met veel plezier klaarmaken. Met ‘Ik eet zo graag’ geeft Pascale Naessens samen met jou smaak aan liefdevolle verwennerij.

Praktische info

Wat? Pascale Naessens vertelt over de making-of van haar nieuwe boek: Ik eet zo graag. Je gaat naar huis met het boek én wordt tijdens het event verwend met een hapje en drankje.

Voor wie? Exclusief voor jullie, Feeling-lezeressen.

Wanneer? Vrijdag 27 augustus 2021 (de dag waarop het boek in de winkelrekken komt te liggen).

· 19u: Ontvangst
· 19.30u – 20.15u: Lezing
· 20.15u: Signeersessie

Waar? Gazon – Warmoezeniersweg 20, 9000 Gent.

Tickets? € 35 (inclusief het boek t.w.v. € 25,99 en hapje met drankje).

Klik hier om je tickets te bemachtigen

‘Ik eet zo graag’ van Pascale Naessens

‘Ik eet zo graag’ van Pascale Naessens

Meer lezen over Pascale Naessens?