Home Acties Feeling augustus is uit!
Feeling augustus is uit!

 

Ons augustusnummer staat bol van de hot looks (nu al dé sensueelste outfits voor dit najaar), de lekkerste en simpelste gerechten (exotische pasta's en een zuiders buitenbuffet) én de verleidelijkste bestemmingen (de redactie selecteerde de meest sexy vakantieplekken ever).

 

Droomdecolleté (ja, ook voor een A-cup)
Weg met dat Pamela Anderson-complex, zorg ervoor dat wat moeder natuur  je heeft gegeven in bloedvorm raakt. Wij verklappen dé tips en trucs (met o.a. een snelle en efficiënte work-out) om alle blikken naar je decolleté te trekken.

Van sleurrelatie tot superseks
Profiteer van de summer vibes en laat het weer vonken tussen jou en je partner. Geen praat voor de vaak, maar dé libido-boosters die jullie weer even verliefd maken als in het begin van je relatie.

Ibiza: de nieuwe boho-chic
Véél meer dan het party-eiland bij uitstek, deze Spaanse parel. Sergio Herman komt er gastronomisch aan zijn trekken, Jade Jagger heeft er een huis en er zijn volop paradijselijk stille baaien en luxueuze logeeradressen.

Ratrace? Nee bedankt!
Na de vakantie is het contrast weer groot: terug naar je 'normale', alledaagse werkritme. Maar het kan ook anders. Deze lezeressen kapten radicaal met stress en stapten resoluut uit de mallemolen.

Feeling is er deze maand ook in pakket met njam! voor maar €8,95 i.p.v. €10,25