Feeling shoppingweekend Gent: Ontdek hier de #IkKoopBelgisch shoppingsroute

Voor het Feeling shoppingweekend in Gent op 2 en 3 april stippelde organisatie #IkKoopBelgisch een gloednieuwe wandelroute uit met de leukste Belgische adresjes. Ontdek hier welke route je moet volgen om de beste creaties van eigen bodem te ontdekken.

#IkKoopBelgisch shoppingsroute

In het weekend van 2 en 3 april kan je samen met ons je lentegarderobe aanvullen  tijdens het Feeling shoppingweekend in Gent. Zoek je items niet bij de grote internationale spelers, maar bij leuke merkjes van eigen Belgische bodem. Shop lokaal is de boodschap. Om het jou makkelijker te maken stelde #IkKoopBelgisch een eigen shoppingsroute samen voor de gezellige stad Gent. Wie jouw pad zal kruisen? Unieke en Belgische parels zoals Xandres, Atelier Content, Sjapoo samen met nog veel andere Belgische modemerkjes.

Je kan de Belgische adresjes ook terugvinden op ons plannetje met alle Feeling hotspots. Je kan deze herkennen aan het zwarte IKB-logo. Download het plannetje hier.

Naast de shopaholics, is er ook gedacht aan de cultuurliefhebbers. #IkKoopBelgisch zorgde, naast de leukste shopadresjes, ook voor een selectie aan cultuurhotspots. Het SMAK, het Museum voor Schone Kunsten en de Sint-Baafskathedraal zijn de ideale adresjes om een geslaagde shoppingdag af te sluiten.

Voor overzicht van alle deelnemende adresjes van de #IkKoopBelgisch route klik hier.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

Gesponsorde content