Gratis J-Line geurkaars bij je Feeling abonnement

Graag elke maand het nieuwste nummer van Feeling in je bus? Of schenk je graag een onvergetelijk cadeau aan je vriendin, moeder of zus? We got you covered! Bestel nu jouw abonnement op Feeling en ontvang een prachtige geurkaars uit de Sakura Blush Collectie t.w.v. €23. Aarzel niet en teken in op dit geweldige aanbod!

Jouw geschenk? Een heerlijke geurkaars van J-Line

De luxueuze geurkaars van de Sakura-Blush collectie van J-line is een ode aan Japan. Het poederroze uit deze collectie doet je urenlang wegdromen van indrukwekkende Japanse bloesems in volle bloei. Voel de magie van deze heerlijke geurkaars tot 70 uur lang en maak van je huis een thuis!

Waarom abonneren op Feeling? Wel, hierom:

  • Als je intekent op een jaarabonnement op Feeling, hoef je niet meer maandelijks naar de winkel voor een nieuwe portie leesplezier. Doe je dat deze maand, dan krijg je de prachtige geurkaars van J-Line uit de Sakura-Blush Collectie cadeau.
  • Naast het nummer dat je elke maand in je brievenbus mag verwachten, ontvang je 5 x per jaar ook nog eens gratis Feeling CITY, een luxemagazine over een leuke stad vol stijlvolle adressen en tips, of Feeling HOME, boordevol inspiratie voor je interieur, terras en tuin.
  • Je leest Feeling als eerste digitaal via de Feelingmagazine-app. Zo neem je je Feeling overal mee.
  • Je kan ook steeds het digitale archief raadplegen.

Overtuigd? Kik hier en mis dit unieke aanbod niet!

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

Gesponsorde content