Gratis verzorgend masker van BABOR t.w.v. € 59 wanneer je nu een abonnement op Feeling neemt!

Onderstaande actie is afgelopen, maar we hebben ondertussen een nieuwe aanbieding. Kijk snel op onze homepage wat ons huidig abonnementsaanbod inhoudt!

Zou je het fijn vinden moest de postbode elke maand het nieuwste nummer van Feeling in je bus komen steken? Of ben je nog op zoek naar een leuk cadeau voor je zus, moeder of vriendin? Teken dan nu in op een abonnement op Feeling. Wij zorgen ervoor dat binnenkort een eerste nummer bij jou of de gelukkige die het abonnement van je cadeau krijgt in de bus valt. En jij krijgt bovendien ook nog eens het BABOR ReVersive Pro Youth Overnight Mask t.w.v. € 59 cadeau. Schrijf je hier als de bliksem in voor dit fantastische aanbod!

Verwen jezelf

Als je intekent op een jaarabonnement op Feeling, hoef je niet meer maandelijks naar de winkel voor een nieuwe portie leesplezier. En doe je dat deze maand, kan je jezelf meteen ook verwennen met het ReVersive Pro Youth Overnight Mask (75 ml) van BABOR, dat normaal € 59 kost! Dit masker zorgt ervoor dat je huid er merkbaar strakker, steviger en gladder zal uitzien. Het voedt de huid tijdens de nacht, zodat je na het ontwaken nog stralender voor de dag komt.

Mis dit unieke aanbod niet!

Waarom je abonneren? Wel, hierom:

  • Feeling is hét stijlvolle magazine voor de vrouw van de wereld.
  • Naast het nummer dat je elke maand in je brievenbus mag verwachten, ontvang je 4 x per jaar ook nog eens gratis Feeling CITY, een luxemagazine over een leuke stad vol stijlvolle adressen en tips, of Feeling HOME, boordevol inspiratie voor je interieur, terras en tuin.
  • Je leest Feeling als eerste digitaal via de Feelingmagazine-app. Zo neem je je Feeling overal mee.
  • Je kan ook steeds het digitale archief raadplegen.

Zegt dit aanbod je iets? Surf dan snel naar promo.abonnementen.be!

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

Gesponsorde content