Gratis ‘Walking On Clouds’-pakket van RainPharma t.w.v. € 37 wanneer je nu een abonnement op Feeling neemt!

Zou je het fijn vinden moest de postbode elke maand het nieuwste nummer van Feeling in je bus komen steken? Of ben je nog op zoek naar een leuk cadeau voor je zus, moeder of vriendin? Teken dan nu in op een abonnement op Feeling. Wij zorgen ervoor dat binnenkort een eerste nummer bij jou of de gelukkige die het abonnement van je cadeau krijgt in de bus valt. En jij krijgt bovendien ook nog eens drie Walking On Clouds-verzorgingsproducten van RainPharma t.w.v. € 37 cadeau. Schrijf je hier als de bliksem in voor dit fantastische aanbod!

Pure verwennerij voor jou én je voeten

Je voeten brengen je dag in dag uit overal naartoe. Ze verdienen het om af en toe eens stevig in de watten te worden gelegd. In de geschenkverpakking die je deze maand toegestuurd wordt wanneer je een abonnement op Feeling neemt, vind je drie heerlijk geurende producten voor mooie, gezonde en verzorgde voeten. Ontgeuren, ontzwellen en ontspannen: neem de tijd om deze 3 toppers na elkaar te gebruiken. Wedden dat je nadien op wolkjes loopt?

Waarom je abonneren? Wel, hierom:

  • Als je intekent op een jaarabonnement op Feeling, hoef je niet meer maandelijks naar de winkel voor een nieuwe portie leesplezier. Doe je dat deze maand, kan je jezelf meteen ook verwennen met het Walking On Clouds-pakket van RainPharma, dat normaal € 37 kost.
  • Naast het nummer dat je elke maand in je brievenbus mag verwachten, ontvang je 4 x per jaar ook nog eens gratis Feeling CITY, een luxemagazine over een leuke stad vol stijlvolle adressen en tips, of Feeling HOME, boordevol inspiratie voor je interieur, terras en tuin.
  • Je leest Feeling als eerste digitaal via de Feelingmagazine-app. Zo neem je je Feeling overal mee.
  • Je kan ook steeds het digitale archief raadplegen.

Mis dit unieke aanbod niet!

Zegt dit aanbod je iets? Surf dan snel naar promo.abonnementen.be!

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

Gesponsorde content