Home Acties Kom naar het optima Open tennistoernooi

Kom naar het optima Open tennistoernooi

Kom naar het optima Open tennistoernooi

Niet genoeg aan Roland Garros en Wimbledon? Leef je tennisliefde uit in het gezelschap van de helden van weleer, in een stijlvolle omgeving. En dat voor een uitermate zacht prijsje. Game, set & match.

Exclusief voor Feeling-lezeressen €79 ipv €175 pp op 14 en 15 augustus

John Mcenroe & Kim Clijsters in actie

Optima Open is de Belgische manche van de ATP Champions Tour, een serie van internationale toernooien voor de living legends van het tennis die het professionele circuit hebben verlaten. Kim Clijsters, John McEnroe, Monica Seles, Henri Leconte, Dominique Monami, Sabine Appelmans, Xavier Malisse en Goran Ivanišević hebben hun deelname al bevestigd. Naast de Champions Tour single matches, organiseert Optima Open, los van de rankings, ook elke speeldag een Special Guest Double Match met nationale en internationale tennislegendes.

Dit omvat het Feelingarrangement

12u: ontvangst en walking lunchbuffet in de Champions Club, in het verlengde van de befaamde Knokke Out. Tussen de matchen door is dat ook the place to be voor dessert en drankjes. De bar is doorlopend geopend tot 18u.
14u30: start matchen, plaatsen in de viptribune.
Extra’s:
• Officieel programma van het toernooi.
• 1 vipparkeerkaart per 2 tickets.
Wees er snel bij, want de plaatsen zijn beperkt!

Wat, waar en wanneer?

• Van 14 t.e.m. 17 augustus 2014 in Knokke-Heist. Voor meer info: surf naar www.optimaopen.be
Feeling heeft exclusieve plaatsen op 14 of 15 augustus.
• Waarde: € 175, Feeling-prijs: € 79, zolang de voorraad strekt. Per verkocht ticket gaat er € 5 naar vzw Jeronimo, het goede doel van Optima Open 2014.

Snel inschrijven

Via de Feeling-reservatielijn op 070/344.443 (*), of via feeling@filad.be. Vermeld zeker de gekozen dag, het aantal personen, je naam, adres en telefoonnummer. Je tickets worden na de ontvangst van je betaling per post opgestuurd.
(*) Interzonaal tarief. Bereikbaar elke werkdag tussen 8 en 18 uur, zaterdag tussen 8 en 13 uur.