Home Acties Koop nu de 2 boeken van Ellen Kegels met 50% korting

Koop nu de 2 boeken van Ellen Kegels met 50% korting

Koop nu de 2 boeken van Ellen Kegels met 50% korting

10 jaar geleden haakte Feeling-gastvrouw Ellen Kegels (28) haar allereerste muts. Sindsdien ontpopte ze zich tot een succesvolle ondernemer. Haar ontwerpen zijn trendy én ecologisch: ze werkt met 100% alpacawol en biologisch katoen uit Peru. Daarnaast schreef ze ook twee boeken: Goed gemutst en In mijn nopjes.

In haar eerste boek, Goedgemutst, verzamelt Ellen Kegels een aantal stuks uit haar collectie beanies en hippe mutsen, sjaals, wanten en mittens. Dankzij de heldere uitleg en de mooie foto’s haak of brei je zelf een uniek accessoire.

In mijn nopjes, het tweede boek van Ellen Kegels, illustreert hoe haar collectie zich inmiddels heeft uitgebreid met truien, jurkjes en accessoires voor elk seizoen. Een must have voor iedereen die houdt van trendy en authentiek.

 

Koop nu deze boeken van Ellen Kegels voor 9.95 euro per boek i.p.v. 19.99 euro. Klik hier om de afhaalbon te downloaden. 

 

Wil je graag haar de nieuwe collectie van onze gastvrouw ontdekken? Doe dan hier mee aan de wedstrijd voor de LNKNITS shopping night. Bovendien maak je ook kans op een beanie van LNKNITS. Waag hier je kans.

 

Feeling