Neem nu een abonnement op Feeling en ontvang een gratis set koffiekopjes van Ottolenghi x Serax (t.w.v. € 76)

Ben je helemaal into mode, blijf je graag op de hoogte van de nieuwste beautyweetjes en lees je graag straffe verhalen van nog straffe lezeressen? Dan is een abonnement op Feeling wat je nodig hebt. Dit is je moment: abonnneer je nu voor 18 maanden en je ontvangt gratis een prachtige set kopjes van Ottolenghi x Serax, en dat t.w.v. € 76.  

Tijd voor een koffiepauze en je favoriete magazine

De zomer is hier, gun jezelf wat welverdiende me-time met Feeling! Kies nu een abonnement voor 18 maanden (€ 103,50) en krijg bovenop je Feeling een set van 8 prachtige koffiekopjes die de bekende chef Yotam Ottolenghi voor het Belgische merk Serax ontwierp. Hij heeft naast een voorliefde voor groenten en zijn typische Ottologenghi-kookstijl ook een oog voor design. En dat merk je aan de prachtige kopjes in blauw en wit. Perfect voor je koffiepauze met je favoriete magzine of om vrienden uit te nodigen voor een gezellig vieruurtje. En dat ter waarde van 76 euro.

Betaal je liever in termijnen? Geen probleem! Betaal € 17,25 om de drie maanden en krijg er ook de prachtige kopjes bij.

Waarom abonneren op Feeling?

  • Als je intekent op een jaarabonnement op Feeling, hoef je niet meer maandelijks naar de winkel voor een nieuwe portie leesplezier. Doe je dat deze maand, kan je jezelf meteen ook verwennen met de prachtige kopjes van Ottolenghi x Serax.
  • Naast het nummer dat je elke maand in je brievenbus mag verwachten, ontvang je 5 x per jaar ook nog eens gratis Feeling CITY, een luxemagazine over een leuke stad vol stijlvolle adressen en tips, of Feeling HOME, boordevol inspiratie voor je interieur, terras en tuin of de Feeling Kustspecial.
  • Je leest Feeling als eerste digitaal via de Mijn Magazines app. Zo neem je je Feeling overal mee.
  • Je kan ook steeds het digitale archief raadplegen. Een artikel herlezen? Dat kan.

Kun jij ook niet wachten om bij de Feeling club te horen? Abonneer je dan hier en krijg je gratis set van Serax x Ottolenghi cadeau.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

Gesponsorde content