Zou je het fijn vinden moest de postbode élke maand ons nieuwste nummer in je bus komen droppen? Neem dan snel een abonnement op Feeling want als je het NU doet, krijg je er het ideale eindejaarsgeschenk (lees: champagne) bij. Schrijf je hier als de bliksem in voor dit fantastische aanbod!

Bubbels voor jou!

Als je jezelf een jaar lang op Feeling abonneert, hoef je niet meer maandelijks naar de winkel te hollen. Doe je dat deze maand dan kan je dat meteen vieren met de fles Cordon Rouge van Mumm (75 cl) die je er gratis bij krijgt. Het visitekaartje van hét bekende champagnehuis uit Reims heeft een waarde van € 33,75 en bevat 45% Pinot noir, 30% Chardonnay en 25% Pinot meunier.

https://www.instagram.com/p/B4dTQk2IGBV/

Cordon Rouge is het perfecte evenwicht tussen frisheid en intensiteit. Kleur: helder, goudgeel en dynamisch. Neus: aroma van sappige citrus vruchten en een exotisch vleugje. Mond: exploderende frisheid, met een mooie afdronk en subtiele mousse, heerlijk als aperitief.

Kies uit twee formules

  1. Abonneer je op Feeling en krijg 12 nummers in je brievenbus + 1 GRATIS fles champagne Mumm Cordon Rouge voor maar € 49.
  2. Abonneer je op Feeling en krijg 24 nummers in je brievenbus + 2 GRATIS flessen champagne Mumm Cordon Rouge voor maar € 99.

Waarom? Hierom:

  • Feeling is dé stijlgids voor de vrouw van de wereld.
  • 4 x per jaar ontvang je Feeling CITY, een extra luxemagazine vol stijlvolle adresjes en tips.
  • Je leest jouw favoriete magazine als eerste digitaal via de Feelingmagazine-app. Zo neem je je Feeling overal mee!
  • Je kan ook steeds het digitale archief raadplegen.
  • Laat je verrassen op Feeling Forward, maandelijkse events met talks en workshops van experts en Feeling-gezichten.

Zin in dit aanbod? Registreer je snel via promo.abonnementen.be!