Neem of schenk een abonnement op Feeling, en krijg champagne van Mumm cadeau!

Zou je het fijn vinden moest de postbode elke maand het nieuwste nummer van Feeling in je bus komen steken? Of ben je nog op zoek naar een leuk cadeau voor je zus, moeder of vriendin? Teken dan nu in op een abonnement op Feeling. Wij zorgen ervoor dat in januari een eerste nummer bij jou of de gelukkige die het abonnement van je cadeau krijgt in de bus valt. En jij krijgt gratis champagne. Schrijf je hier als de bliksem in voor dit fantastische aanbod!

Bubbels voor jou!

Als je intekent op een jaarabonnement Feeling, hoef je niet meer maandelijks naar de winkel voor een nieuwe portie leesplezier. En doe je dat deze maand dan kan je het meteen vieren met de fles Cordon Rouge van Mumm (75 cl) die je er gratis bij krijgt. Het visitekaartje van het bekende champagnehuis uit Reims heeft een waarde van € 33,75 en bevat 45% Pinot noir, 30% Chardonnay en 25% Pinot meunier.

Cordon Rouge is het perfecte evenwicht tussen frisheid en intensiteit. De kleur is helder goudgeel. Wanneer je het glas aan je lippen brengt, komt het frisse aroma van sappige citrusvruchten je tegemoet. In de mond volgt een explosie van frisheid, met een fijne mousse en een mooie afdronk. Heerlijk als aperitief.

Kies uit twee formules

1. Abonneer je op Feeling en krijg 12 nummers in je brievenbus + 1 GRATIS fles champagne Mumm Cordon Rouge voor maar € 49.

2. Abonneer je op Feeling en krijg 24 nummers in je brievenbus + 2 GRATIS flessen champagne Mumm Cordon Rouge voor maar € 99.

Waarom? Hierom:

– Feeling is dé stijlgids voor de vrouw van de wereld.

– 2 x per jaar ontvang je Feeling CITY en 2 x per jaar je Feeling HOME, extra luxemagazines vol stijlvolle adressen en tips.

– Je leest jouw favoriete magazine als eerste digitaal via de Feelingmagazine-app. Zo neem je je Feeling overal mee.

– Je kan ook steeds het digitale archief raadplegen.

Zegt dit aanbod je wel iets? Surf dan snel naar promo.abonnementen.be!

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

Gesponsorde content