Nieuwe naam bekend: Caroline Baerten komt naar de Feeling Forward Inspiration Day op 8 juni!

Op vrijdag 8 juni is het zover: Dé Feeling Forward Inspiration Day! In navolging van de succesvolle maandelijkse Feeling Forward sessies is het tijd voor een dag boordevol inspiratie en empowerment, in een stijlvol kader, met tal van gedreven sprekers, exclusief voor onze lezeressen!

Op het programma

Wat mogen jullie verwachten? Een reeks topsprekers die je meenemen in de Feeling wereld van mode, beauty, reizen, human interest en veel meer. Het wordt een boeiende, leerrijke dag vol interessante ontmoetingen en netwerkmogelijkheden, net zoals je van Feeling Forward gewend bent.

Reeds vijf sprekers waren bevestigd, o.a.: Kaat Debo (MoMu), Sihame El Kaouakibi (Let’s go urban), Dr. Ilan Karavani (Dermato-chirurgie en Cosmetische wetenschappen), Greet De Keyser (Journaliste) en kunstenares Delphine Boël. Vandaag kondigen we met trots een nieuwe spreekster aan, namelijk: Caroline Baerten!

Caroline Baerten

Mindful Eating gaat over bewust zijn van je eetgewoonten, de zintuiglijke/lichamelijke gewaarwordingen en de aanwezige gedachten en emoties.

Caroline Baerten is oprichtster van MeNu, een mindfulness centrum in Brussel. Als gecertificeerd mindfulness-based stress reductie trainer kan ze als geen ander vertellen hoe je innerlijke rust vindt en constructief omgaat met stress. Ze is bestuurslid van The Center for Mindful Eating in Amerika en wordt wereldwijd beschouwd als één van de invloedrijkste pioniers op het vlak van Mindful Eating. Verrijkt met haar jarenlange ervaring als voedingsdeskundige-psychotherapeut gaat zij tijdens de sessie dieper in op Mindful Eating. Waarom eten wij? Wat is emotioneel eten en hoe kunnen we aandachtiger eten met al onze zintuigen.

Koop nu je ticket!

Programmatie en meer sprekers volgen nog in de loop van de maand. Hou hiervoor zeker de Inspiration Day pagina in het oog!

We kunnen je alvast vertellen dat de immer charmante Cath Luyten onze Inspiration Day in goede banen zal leiden. Verwacht ook lekker eten en drinken de hele dag door, én uiteraard gaat iedereen naar huis met een goedgevulde goodiebag! Meer info en tickets vind je hier. 

 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

Gesponsorde content